- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
1 sene sözleşmesi kalmışbrahim diaz'a 60 sıksak ne dersin usta
Oğlumun göbek bağını bile vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene sözleşmesi kalmışbrahim diaz'a 60 sıksak ne dersin usta
Sane Bayern taraftari ne diyorsa o cikti. Forumlarda hep bir mac super oynayip mac aliyor sonra 3-4 mac sahada yuruyor diyorlardi. Bizdeki performansi da tamamen ayni. Bence alicisi varsa satilmali. Ilk geldigi zaman ligi kirar demistim ancak hic de oyle olmadi. Insallah aynisi Trossard icin olur.Ya bence şöyle bir konu var trossard gibi adamlar bize ne katabilir. Önceliğimiz değil ki bence.
Ayrıca biz odegaard kovalıyoruz bir kaç aydır, saradan falan çıkabilirsen bu teansferi kovalayacağız.
Trossard evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama bu sene ekstra üzerine kattı.
Ligin ilk yarısı oynasa da yoktu neredeyse sahada.
Adamı devre arası şutluyorlardı. Dk yağına iyi kastı.
Bir tek bizim keyifçi sanede olmuyor bu muhabbet.
Ha bu arada sane gibi bir yük varken bu tür transfere giremezdik.
30 yaş üstü yüksek maaşı orada kullanıyoruz.
Sane biraz kafayı tıplasa bu ligi parmağında oynatır da işte adamın keyfini bekliyoruz.
Boş yapma ya, anadolu deplasmanlarında ezilince görücem hepinizi, vasat sever oldunuz hepinizTantanayi sen ali gece, necati sanli, mehmet bilicioglu yapiyorsunuz rts. Belki unuttugum 1-2 isim daha vardir. Forumun 80% umrunda degil bu transfer
10 no alıyor Frankfurt.
10 no alıyor Frankfurt.
Nedim nereye kayboldu lan son 20 mesajını oku kendini sorgula dedim gidip bir yerde vurdurmasın.
10 nolu Can Uzun formasi alacak misin
sus be kamyoncu!!Nedim'lerin yarısı vurduruyo zaten
Boṣu siz yapiyorsunuz sabahtan aksama kadar. Aglamaya doyamadiniz. Rakibin her aldigi iyi bizim aldiklarimiz cöp size göreBoş yapma ya, anadolu deplasmanlarında ezilince görücem hepinizi, vasat sever oldunuz hepiniz
Çok fena bir herif keşke ondanımız olsa.Ona yeryüzünde hayır diyecek tek bir takım bile yoktur zaten
RT attı yüz yılın en büyük kazığı girmek üzere
Singo falan hikaye olacak yanında