Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100% pahali ve isimli forvet transferi yapacaklar benceforvete vedatı yaz as olarak, oraya başka yabancı almazlar.
Ayrıca bu sene ve seney şampiyonlar liginde son 16 yaparsak çok yüksek ihtimalle kulupler dünya kupası katılıcaz en az 60-70m euro gelebilirAynen öyle, ulan 4 sene üst üste şampiyon olmuşsun şampiyonlar liginde iyi kötü bir şekilde ilerlemişsin. Bizim indirmemiz gereken uçakları başkaları indiriyor anlamadım gitti.
Saray'dan siz çok oldunuz biraz da diğerleri oynasın mesajı mı gitti bizimkilere anlamıyorum ki.
Bizim baskanimiz olsaydi suan, Avrupa yerinden titrerdi.. biz sahip cikamadik.Sırf Galatasaray'a başkan olamasın diye Dursun seçilene kadar içeride tuttular.
Şu danaya da fena söveceğim artık
Hocam 2. transfer geliyor mu?40 can için maks

Güzel strateji izliyorlar yerlerini doldururlarsa ciddi ekonomik güç sağlarlar bu sene onlarda rekabetçi olsun 4 takımlı yarış lazım.Stoperleri Nwaiwu’da yaklaşık 25-30 milyon euroya Fulham a gidecekmiş heralde Augusto, Oulai ve Nwaiwu toplam 80 milyon euroları geçecek heralde iyi satış yapıyorlar
Bu ne ?Merhaba arkadaşlar forumumuza üye olup moderatör mesaj onayından kurtulmak ve gerçek esaslı bi üye olmak istiyorsanız aşşagıdaki adımları uygulayıp bana DM atabilirsiniz.
Sizde forum üyesi olma ayrıcalıgına sahip olup @Murat Onder gibi üyelerle birebir iletişimde olabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 328348
Valverde mi lan yoksa
Valverde mi lan yoksa
Burhan balık maması yesin bende Burhan'ı yiyim.Burhanla Umutu aynı odaya kapatıp 7/24 balık maması ile beslemek istiyorum
Kelinden başlarsan kabulBurhan balık maması yesin bende Burhan'ı yiyim.![]()