Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhan turkce yi gecen sene öğrendi

dediğinin ne manaya geldiginden bihaber bi sahsiyet

ciddiye alinmamali söylemi

Okan hocanın Can, Diaz ve Enciso 3'lüsünden 2'sini aynı anda istediğini düşünüyorum. Muhtemelen önceliği Can-Diaz ama Diaz'ın ikna süreci ve yüksek yıllık talebi derken Can-Enciso ikilisini almamız muhtemel duruyor. Tabi Can'ın Frankfurt cephesine ciddi bastırması lazım 40 bandına inmeleri için

eli kulağındaki santrafor

88f837ada32f4e53a97b8ebf6fad63b0.jpg
bu kadar sevdiğimiz bir topçudan 1 yıl içinde bu kdar nefret etmekte haklıyız.Bu adam gelirse şampiyonluk ihtimalini geçtim 2. lik bile zora girer.Sezon sonuında dursundan kurtuluruz en iyi tarafı o olur .Onun dışında bu adam oynadığı her maçta oyuna sonradan bile girse aldığı her dakikada bize ızdirap çektirir.Bu ve torun bize katkı vereceğine inanmıyorum .İkiside gitmeli bence

bu arada bi tehlike mevcut onun farkina varmak lazim
Arsenal ve Barcelona an itibariyle WC sonrasi Julian Alvarez transferine girmek istiyolar ve sanirim 120m gibi paralara cikacaklar
Atletico hayir diyemeyebilir. O durumda Osimhen icin teklif almaya baslayabiliriz hem Atletico'dan hem de Alvarez'i alamayan ekipten

Atletico Alvarez'i salmazsa bu sefer bu ikili Osimhen'e de sulanabilir
tehlikeli birkac hafta bizleri bekliyor olacak

o yuzden simdiden opsiyonlu kiralik santrfor bitirmek cok mantikli
olasi Osimhen satisi sonrasi bize korkunc fiyatlar cekerler
bu arada bence Vlahovic de bu denklemi beklemekte

ins o durumda Gabriel Jesus gibi bi mallik yapmayiz
gerci bir suru santrfor var alabilecegimiz herhalde oyle bi aptallik yapmayiz

Umarım sadece yeni Ugoçukvular peşinde koşmuyorlardır. Bu takımı yukarı taşıyacak net isimler lazım.

bu arada bi tehlike mevcut onun farkina varmak lazim
Arsenal ve Barcelona an itibariyle WC sonrasi Julian Alvarez transferine girmek istiyolar ve sanirim 120m gibi paralara cikacaklar
Atletico hayir diyemeyebilir. O durumda Osimhen icin teklif almaya baslayabiliriz hem Atletico'dan hem de Alvarez'i alamayan ekipten

Atletico Alvarez'i salmazsa bu sefer bu ikili Osimhen'e de sulanabilir
tehlikeli birkac hafta bizleri bekliyor olacak

o yuzden simdiden opsiyonlu kiralik santrfor bitirmek cok mantikli
olasi Osimhen satisi sonrasi bize korkunc fiyatlar cekerler
bu arada bence Vlahovic de bu denklemi beklemekte

ins o durumda Gabriel Jesus gibi bi mallik yapmayiz
gerci bir suru santrfor var alabilecegimiz herhalde oyle bi aptallik yapmayiz
Sanmıyorum gitsin ama o paralarla Osimhen gibi birini bulamayız ama çok kaliteli bir oyuncu alırız. Kim olur bilemiyorum. Belki Sesko çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt