Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.622
- 91.782
- 5.093
Hadi yav gelen giden yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
detaylari hemen anlatiyorsun
Sana inanıyorum da sonuçta başkan ikna değilse yüksek ihtimal değil olmaz bu iş. Sonuçta son imzayı atacak kişi o onaylamadığı transfer olmaz.Bunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..
Hocam zikilitas diye bi yerde fanfinifonlar paraya dönmüş orayı satmislarTrossard-> jk. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? 6 senedir tek bir başarı yok, avrupada gruplara bile kalamiyorlar ama trossard alıyorlar. Türkiye'de futbol iğrenç bir durumda
suraya bak huso moonwatcher bile emre coplan ve kelhancan terziden daha iyi bilgilere ulasabiliyorGecen yil tam bu tarihte İstanbula gitmistim ayni arkadasin yanina.. Osi kesin bizde o isi hic dusunme sadece odeme plani icin zorluyoruz demisti ordan guveniyorum ..
Bunu ukraynada is yapan bir yonetici baglamis hoca da cok istiyormus.. Bu yoneticinin cocugu arkadasimin kiziyla ayni sinifta okuyor İstanbulun tasakli bir kolejinde..
suraya bak huso moonwatcher bile emre coplan ve kelhancan terziden daha iyi bilgilere ulasabiliyor
orta saha icin nedediler
Oh beee ne zamandır forumun kolpacısı yoktu , Allah Hüsnü'den razı olsun
Ne alaka yav Osimhen hariç elinde çift kale maç için forvetin bile yokOsimheni satmış gibi yana yana 1 aydır forvet arıyoruz
Can uzuna verilen her kuruşa yazık enciso alsınlar gidip birde baba kanat alsınlarCan uzun mu
Enciso mu
dogrusunu yapiyozOsimheni satmış gibi yana yana 1 aydır forvet arıyoruz