Serkan Gündüz
10 Numara!
Fenerin limiti yok çatır çatır alıyor. Sen de alacaksın. Şampiyon olan sen, kombine satan sen, store magazalarin deli iş yapıyor. Bir zahmet yonetsinlerCani alirsak Brunoya para mara kalmaz.hangi dunyada yasiyonuz siz
Fenerin limiti yok çatır çatır alıyor. Sen de alacaksın. Şampiyon olan sen, kombine satan sen, store magazalarin deli iş yapıyor. Bir zahmet yonetsinlerCani alirsak Brunoya para mara kalmaz.hangi dunyada yasiyonuz siz
:crushed:
Kafasını öne eğip saçma sapan hareketler yapiyor , inşallah almak gibi bir hata yapmayiz. On numara ise de beğenmiyorum, sağ kanat ise de beğenmiyorum.Bal yapmayan arı gereksiz hypelanıyor. Olcan Adın tarzı bir tipi var. Ne sürati var ne kıvraklığı. Neyini beğenip abartıyorlar hiç anlamadığım topçulardan birisi. Ziyech falan bundan iyiydi
Yok yav 10 numarada da begenmiyorum , 10 numarada hafif kıvrak ara paslar atmayı seven şutör bir 10 numara istiyorum Lincoln / Sneijder gibiAdam çoğunlukla on numara pozisyonunda oynamış. Osi'nin arkasında estirir.
Manutd bruno yu niye satsin, bruno niye gitsinBruno fernandes'e 40 verirsek, dünya transfer tarihine geçeriz, o yaşta o bonservis ronaldo var sadece heralde.
bana mı soruyonYarin derken bugün mü?