Onun haberi değil de, Buchi'nin doğrulamış olması ilgimi çekti.Serefsiz herif gtumden haber uydurdum dememek icin hala palavra sıkıyor su herifi gordugum yerde marizlerim o kadar cok bilendim.. ( ozgur sancar icin )
Onun haberi değil de, Buchi'nin doğrulamış olması ilgimi çekti.Serefsiz herif gtumden haber uydurdum dememek icin hala palavra sıkıyor su herifi gordugum yerde marizlerim o kadar cok bilendim.. ( ozgur sancar icin )
Allahim Brezilya miMusiala'ya da kiralık + opsiyonla girersek üstüne Camavinga çekersek hayır diyebilir misin
Lesley - Camavinga
Sane - Musiala - Barış
Osimhen
+4 kuralı değişmeyince sportif akla bir şeyler oldu, ilgilenilen oyuncular hep iyi oyuncular ciddenTel hemen bitebilir gibi ya
Uyumumuz da güzel onunla
Kimle ilgilensek oyuncu ve uyumumuz muthis
Senin gotunu yerim @Galatasaray hep böyle uyumlu adamlara git
Sıkıntı şu sadece 2 yılda bir tekrar elindeki oyuncuları yenilemen lazim, bu kuralda bu senin elini kolunu baglar. Direkt UCL UEL deki formatta yapmak lazim sınırı. Kaan Günay fln da yabancı sayılmalı Avrupa arenasında rekabet edeceksek ligde de o şekilde oynamalıyız.+4 kuralı değişmeyince sportif akla bir şeyler oldu, ilgilenilen oyuncular hep iyi oyuncular cidden
Reijnders sanki bu isim. Leao'da olabilir ama o bana mantıklı gelmiyor Sane ve Barış varken oraya u23 bir adam alınması daha doğru olur gibi.
?Tel hemen bitebilir gibi ya
Uyumumuz da güzel onunla
Kimle ilgilensek oyuncu ve uyumumuz muthis
Senin gotunu yerim @Galatasaray hep böyle uyumlu adamlara git
dogru zatenOnun haberi değil de, Buchi'nin doğrulamış olması ilgimi çekti.
Fasli istemiyoz diye kac kere yazdik burayahemen gelsin
hocam icardi nereye gidecekBen buyum
Mal bu
Beni böyle kabul edin