Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Stoper moper ne is. Önce bi eksik yere transfer yapilmali. 10 no bi zahmet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Maç 1-2 juve öndeyken adam sakatlandı çıktı. 2. Mactada oynamadı zaten ezber yorumlardan kaçınalım azgın tırcı ağabeyJuveyi 5ledigimiz maçta lapa lapa sahaya bırakan oldukça pahalı bir leş
20,25 güne Lig başlıyor zaten ,Lemina niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Paylaşımlarından belliydi zaten bir terslik olduğu. Orta yolu bulurlar umarım yoksa üç kuruşun hesabını yapan Dursun Lemina'nın yerine birine okey verene kadar Ocak gelir.
Konuşuldu aslan parçası, yanlış hatırlamışım , forumu okuyalım, 2ci maçta oynamadığını biliyorum, ilk maçta Cambiaso sakatlandı diye aklımda kalmış1. Maç 1-2 juve öndeyken adam sakatlandı çıktı. 2. Mactada oynamadı zaten ezber yorumlardan kaçınalım azgın tırcı ağabey
yeni stoper'imiz sahaya sicti lafini geri almanı bekliyorum agabeyKonuşuldu aslan parçası, yanlış hatırlamışım , forumu okuyalım, 2ci maçta oynamadığını biliyorum, ilk maçta Cambiaso sakatlandı diye aklımda kalmış
Kimi dediyse almadik, tier 10Okan hoca bariz tier 5 6 falan en az

Nerden yeni stoperimiz oldu, çabuk sahiplendin bakıyorum, 2 haftaya bari Yusuf Sarı'yı alın diye yalvaracaksınyeni stoper'imiz sahaya sicti lafini geri almanı bekliyorum agabey
Topçumuzda bağsur mu varmış?
Yok yok aldık o artık bizimNerden yeni stoperimiz oldu, çabuk sahiplendin bakıyorum, 2 haftaya bari Yusuf Sarı'yı alın diye yalvaracaksın
40 bin kişi tiner çekip hep bir ağızdan aaashkiininnn ooolauiyiiiigiiyiimmicardiyi beşiktaş forması ile görmek isterim
Osimhen 3 tane atar bjk macında böyle bi durumda40 bin kişi tiner çekip hep bir ağızdan aaashkiininnn ooolauiyiiiigiiyiimm