Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“Santos, Robson Reis'in bonservisinin %80'ine sahip. %20'si ise VOCEM'e ait. Peixe, Robson'ın tüm haklarına sahip olmak ve gelecekte kâr etmeyi hedefliyor ve %20'lik payı satın almak için VOCEM ile görüşüyor. Galatasaray'ın teklifi 1.5 milyon $.”

o kim

Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.
Birsey bildikleri yok, bu trasferin olmamasi menejer isidir. Bize gelince 4 m€ ekstradan kazanacakti beyefendi. Almadiklari iyi oldu. Gedsonda masum degil GS iyi kullandi. Yanlislari bi gedsona kalmayacaklar baska transfere bakacaktilar.

Bilmiyorum ama kulübü satacaklar galiba, bu işin sonu oraya doğru gidiyor.

Birsey bildikleri yok, bu trasferin olmamasi menejer isidir. Bize gelince 4 m€ ekstradan kazanacakti beyefendi. Almadiklari iyi oldu. Gedsonda masum degil GS iyi kullandi. Yanlislari bi gedsona kalmayacaklar baska transfere bakacaktilar.
Yok yok bu iş öyle menejer falan olayı değil, çok değişik başka işler dönüyor. 8taşın almasında sıkıntı yok, tutup ta rizeye kiralanması yenilir tutulur cinsten değil. Çok değişik tuhaf enteresan işler var burda.

2 şubattan sonra benim benim beyin tomografisi
images (44).webp

Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.
E09DCA5B-E2EB-4FD1-AF4B-8BC8454743D6.jpeg

Bu Robson’u gelecek sezon icin mi almak istiyoruz yoksa. UOL bildigim kadariyla saglam kaynak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt