Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Dün gece Gedson Rize forması giyecek deseler , şizofren misin derdim aw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslinda burda kazigi jk yedi farkinda degiller. 6 m€ yüzde 50% bonserviz icin. Yani sonraki satistan 50%. Böyle kontrat nerde görülmüs. Birde 2 m€ maas bu sene sadece 40 dk. oynamis bi oyuncuya. Malum menejere muhtemelen 2m€. Rizenin jkya 2m€ kira verdigini hayatta inanmam. Kagit üstü hepsi. Biz alsak o menejer 2m€ daha isterdi. Nerden bakarsan peak bi transfer basarisingibi durmuyor, ayni irfancan isine dönüsecek. Gedsonun okadar faydali olucagini sanmiyorum. Tek eksik yerine baska oyuncu almamamiz.
bence jetsonu campos almayın dedi bu kdr para etmez dedi şahsi analizimdir
Campos için söylüyor sanırım. o öyle topcular buluyorbizde transfer sezonu son 1 hafta kala başlıyor, senin dediğin gibi olsa Giresun maçında en az 4 tane 11 oyuncusu kadroda olurdu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aw nedirDün gece Gedson Rize forması giyecek deseler , şizofren misin derdim aw
5 yıl ortasaha aramaz jk satmayada gerek yok , aynı şartlarda biz alsaydık bizde aramazdık, şimdi bı 5 yıl taylanla tazelesinlerAslinda burda kazigi jk yedi farkinda degiller. 6 m€ yüzde 50% bonserviz icin. Yani sonraki satistan 50%. Böyle kontrat nerde görülmüs. Birde 2 m€ maas bu sene sadece 40 dk. oynamis bi oyuncuya. Malum menejere muhtemelen 2m€. Rizenin jkya 2m€ kira verdigini hayatta inanmam. Kagit üstü hepsi. Biz alsak o menejer 2m€ daha isterdi. Nerden bakarsan pek bi transfer basarisi gibi durmuyor, ayni irfancan isine dönüsecek. Gedsonun okadar faydali olucagini sanmiyorum. Tek eksik yerine baska oyuncu almamamiz.
Orasi dogru iste o yüzden diyorum baska oyuncularia yönelicektiler. Bi gedsonmu var.Kazık mazık fark etmez Gedson bjkye hiç katkı sağlamasa bile asrın transfer çalımını yedik. Sorun tamamen bizimle ilgili çünkü.
bi de öyle iğrenç bi forma ki. messiye giydir serdar gürlere dönüşüyor otomatikmen insanın gözündeDün gece Gedson Rize forması giyecek deseler , şizofren misin derdim aw
ne diyorsun Enis Teşkilatbidahaki transfer çalımını kimde yeriz acaba? alıp tuzlaya kiralarlar bu sefer rakiplermiz
Dar misinaw nedir
10 milyona geri alış hakları vardı ise anlaşılabilir heis. Ama ben satmak, kar etmekten ziyade posası çıkana kadar kullanırız düşüncesinde idim.bence jetsonu campos almayın dedi bu kdr para etmez dedi şahsi analizimdir
mantıklı, çeviri için teşekkürlerCampos için söylüyor sanırım. o öyle topcular buluyor
evetDar misin
Açık uçlu , hayal gücüne bırakıyorumaw nedir
Gedson kabul etmedikten sonra farkeder mi ? Senin için kaç tane klüp reddetti gelebilmek için.Adam 10 milyona satış maddesi koydurmak istediler demedi mi yav.
Basgan direk bunu ortaya atacaktı aslındabence jetsonu campos almayın dedi bu kdr para etmez dedi şahsi analizimdir