Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin opsiyonsuz ve masrafsız transferlere yönelmesinin tek bir mantıklı açıklaması olabilir:

Campos ile anlaştıktan sonra Torrent'in sene sonunda gönderilmesi kararlaştırıldı.
Muhtemelen yeni hocamız bile bugünden bellidir.
Sene sonunda oyuncu satılıp, transfer yapılacak belli ki. Bütün bütçe oraya saklandı.
Muhtemelen Campos ve Hoca adayı hem takımı analiz edecekler hem de gidecek, gelecek oyuncuları belirleyecekler.
Hepimiz öfkeliyiz, farkındayım ama böyle bir yapılanma varsa bu bilgiyi bugün paylaşamayacakları için sessiz kalıyor olabilir yönetim.

Yönetimin opsiyonsuz ve masrafsız transferlere yönelmesinin tek bir mantıklı açıklaması olabilir:

Campos ile anlaştıktan sonra Torrent'in sene sonunda gönderilmesi kararlaştırıldı.
Muhtemelen yeni hocamız bile bugünden bellidir.
Sene sonunda oyuncu satılıp, transfer yapılacak belli ki. Bütün bütçe oraya saklandı.
Muhtemelen Campos ve Hoca adayı hem takımı analiz edecekler hem de gidecek, gelecek oyuncuları belirleyecekler.
Hepimiz öfkeliyiz, farkındayım ama böyle bir yapılanma varsa bu bilgiyi bugün paylaşamayacakları için sessiz kalıyor olabilir yönetim.

:)

tuzla macina bartug sagbek,omar ve taylan stoper baslamis:asd: torrent dostluk macini unutun,benim icin oyun bile degildi demis. ilginc adam harbiden.yogun antrenmanlar uzerine bi macti demis. @Hayri Cund sana torrent maceraci demistim reis

elmas'ın başkan olmadan önce attıgı twitlere benziyor.
1643840464327.webp

Rezan da baydı artık terim var diye girdin iyide adamsın konuşmanla vs de baydın artık bu nedir yav her dakika manalı tweetler falan gereksiz.

Sacramento nerde bu arada yeni hocamiz mi olacak kendisi yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt