Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın yabancı sınırına göre tudorun yaptığı gibi köklü değişim şart elde satılacakları satıp en az 7-8 oyuncu kadroya katmak lazım
Berkanmış Taylanmış Anholtmuş aytaçmış bunlarla gemi dönmez
hatta cicaldau ve morutanın nelsonun talipleri varsa iyi bir bedele zarar etmeden elden çıkarmak lazım.
koca Galatasaray takımında maç içinde fark yaratacak kerem dışında bir oyuncu yok oda yazın muhtemelen satılacak
yeni gelecek hocayı iyi seçmek lazım yapılanmadan anlayan biri olmalı.
yanlış transfer önümzdeki 3-4 seneyi kaybettirir

kimi alacağız arkadaşlar

tudorun revizyonunda euro 3 4 civarında idi şimdi 16

eldeki kadroyu satsak da kalite olarak yerine koyacaklarımız 1 tık iyi ya da kötü olur

bize düşen oyuncuları boklamadan geliştirmek ve geliştirecek hocayla çalışmak

Bu yönetim ibra edilmez seçim olur her şey sıfırdan başlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetime bakınca transferler eksik bile olsa bu kadarına da şükür diyor insan. İsteseydik alırdık deyip hocayı da ama o istemedi gibi zan altında bırakmayı da doğru bulmuyorum. Zaten toplantı yaptı, her soruya da bana göre samimice cevap vermiş. Böyle bir etkisi olsaydı, onu da açıkça derdi. Alınanlara bile değinen biri. Kendi iletişim beceriksizliklerini yeni gelene yüklemesinler hiç. Bir bölge yine eksik kaldı ama belki Berkan, belki cica ile bir şeyler yapacak artık. ts maçındaki Emre bile joker olabilir. Epey uçuk ama olmayan neler olmadı ki. Bu saatten sonra yapacak tek şey içerdeki ve dışardaki düşmanlara inat GSmize sahip çıkmak, bu hale getirenlere de demokratik protesto yollarını kullanarak hesap sormaktır. Bunu yaparken hedef arma değil kişiler olmalı. Çok ciddi bir süreçten geçiyor, adeta sınanıyoruz ama bir galibiyet takımda çok şeyi değiştirir. Bunun için taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Umarım kalan maçların atmosferi ts havasında geçer.

Semih kaya öyle mi? Ne güzel dünya aga ben Galatasarayliyim de kötü bir topcu olsan bile her zaman geri dönersin. Bu semih kadar oynayacak adam yokmu alt yapida? Bu alt yapi ne ise yariyor?

Semih geliyorsa acaba Marcao mu gidiyor? Gidecek yerde yok transfer sezonu kapandı çoğu yerde. Marcao out Semih-Reis in mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt