Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın kariyerinde 12 mac var ne transferi olabilir sizce ve bu adam o kadar genç de değil bizim nelssonla yaşıt.
bilmiyorum tanımıyorum bana da mantıklı gelmiyor ama bilgim az. ozonfor falan da varken ki kesin bir durum da yok daha.

Söylediğin dogru da gecen sene subat ve marti bos gecirdi gedson.Hazir olmasi 2 ayi buldu.mart 2021deki kayseri deplasmani sonrasi yorumlara bak istersen.nasil çöp ilan edilmis o fizikle.gelse yine 2 ay hazir hale gelmesini bekleyecektik fiziken.acikcasi boyle bi luksumuz yok su an onun hazir olmasini bekleyecek kadar.
Gecen sene ilk baslarda soylendigi gibi cok kotu degildi. Hele mac aninda yazilan yorumlara hic bakma. Emin ol, Messi oynasa ve gol kacirsa kazma, Messi cöp mesajlari yiginla olurdu. Gecen sene zaten 2 mac yine bireysel hata ile kaybedildi, Ankara macinda dograndik vs vs Muhammad bir kirmizi gordu ve dogrulamadi

Semih in Terim varken geldiğini düşünemiyorum :)

Niye yaw, Ardayı kabullenmediler mi, semihte kabullenilirdi. Daha rahat olurdu kabullenmesi hatta. Semih kulubun evladi, giderken bonservis kazandirmis bi oyuncumuz vs vs diye zirvalar kabullendirirdi.

Niye yaw, Ardayı kabullenmediler mi, semihte kabullenilirdi. Daha rahat olurdu kabullenmesi hatta. Semih kulubun evladi, giderken bonservis kazandirmis bi oyuncumuz vs vs diye zirvalar kabullendirirdi.
Semih'in kabullenilmeyecek nesi var tam olarak? Bu sene 22 geçen sene 35 maça çıkmış adam. Sanki ilk 11'e gelecek gelirse. Bazı şeylerin boku çıktı bence artık.

Evet güzel strateji, ama mevcut kadron yeterli değilken fantezi bu işler bizim için. Takımda 4 orta saha var para yok diye Gedsonu almıyoruz sonra potansiyel arayışı ile kiralık gödermeye 1.5m dolarmı bayılıcaz ? Yalan haberdir bence, Marcao falan satılmadıysa
Gedson’dan para yuzunden vazgecmedik, onceligimiz degildi, isteseydik alirdik, bunlari dun Elmas soyledi.

Ben de yalan haber olabilir diyordum da haberi yazan gazeteci yeni gelismeleri yazmaya devam ediyor. UOL Brezilya’da saglam bir kaynak.

Galatasaray'dan sezon öncesinde kiralık olarak kadrolarına kattıkları Emre Taşdemir'le yollarını ayırdıklarını söyleyen Hakan Keleş, "Emre geldiğinden beri sakatlık problemlerini çok yaşadı, biz de çok fazla verim alamayacağımızı düşündüğümüz için yollarımızı ayırdık. Orayı da inşallah her bölgede olduğu gibi güçlendireceğiz" açıklamasını yaptı.

bu herifin sakatlıkları da bitmedi h

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt