Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatinda 500 dk oynamis adami camposun onermesi, eski calistigi hocalarin igrenc ithamlariyla bezenen ve ustune ne tesaduf bu oyuncunun menajeriyle iliskisi oldugu iddia edilen isitanin bir haltlar karistirmasindan daha dusuk ihtimal bence
Hayatında 500 dk'dan daha fazla oynamıştır muhtemelen Campos veya bu tarz gerçek bir scoutu olan ekipler alt yapı maçlarından başlıyor oyuncuları takip etmeye. Bir önekte vereyim Morato mesel Benfica'ya 7 milyona transfer olmadan önce transfermarktta göre hiç süre almamış. Sizin ile aynı mantığı kurarsak herhalde onlarda kendi yönetimlerinden biriyle alındı. Campos önerdi mi ben bilemem ama nunların da artık saçma iddialar olduğunu düşünüyorum. Menajerepara kaldırtmak istersen mesela Barkley'İ getirtirsin o menajere o Barkley'in hem ismi olacağı için eleştiri olmaz hem de maliyetiyüksekolduğu için menajer daha fazla kazanır. O yüzden bu iddialar bana Terim- Hagi için Romenler'in transferinden komisyon adılar iddiaları gibi safsata geliyor. Kanıtlarsın zaten DEnetleme kurulu var adamlar tüm sözleşmeleri oraya veriyorlarmış kim istedi- scout raporu-kim görüştü şeklinde. Böyle bir şey gerçekse unarsın oraya delilleri hem Galatasaray'ın zararını karşılamak zorunda bıraktırırsın o kişiyi hem de ihraç ettirirsin.

İnanılmaz şişkin bir stoper rotasyonumuz varken hala oraya genç oyuncu düşünülmesi son derece ilginç. Önümüzdeki sezon stoper rotasyonu zaten çok kalabalık ; Nelsson-Marcao-Luyindama-Ozornwafor-Alpaslan-Kaan-Emin yani şöyle bir rotasyona hala genç oyuncu mu düşünülüyor.
Stoper tecrübe işidir bunlar hala genç peşinde

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson olayını artık bir kenara koyarsak;

Pulgar - Berkan
Moruran(Emre) - Cica - Kerem
Gomis

hattı oldukça iyi gözüküyor kağıt üzerinde.

1-2 maçı arka arkaya kazanabilirsek takım ligi hiç beklemediğimiz kadar iyi bir yerde bitirebilir.
3 önemli eksiğimiz vardı. 3ünü de kapattık gibi duruyor.
Iyi derken kume dusme mucadelesinde iyi diye parantez acalim. Bu 5 li normalde ligi ilk 10 da zor bitirir

Hayatında 500 dk'dan daha fazla oynamıştır muhtemelen Campos veya bu tarz gerçek bir scoutu olan ekipler alt yapı maçlarından başlıyor oyuncuları takip etmeye. Bir önekte vereyim Morato mesel Benfica'ya 7 milyona transfer olmadan önce transfermarktta göre hiç süre almamış. Sizin ile aynı mantığı kurarsak herhalde onlarda kendi yönetimlerinden biriyle alındı. Campos önerdi mi ben bilemem ama nunların da artık saçma iddialar olduğunu düşünüyorum. Menajerepara kaldırtmak istersen mesela Barkley'İ getirtirsin o menajere o Barkley'in hem ismi olacağı için eleştiri olmaz hem de maliyetiyüksekolduğu için menajer daha fazla kazanır. O yüzden bu iddialar bana Terim- Hagi için Romenler'in transferinden komisyon adılar iddiaları gibi safsata geliyor. Kanıtlarsın zaten DEnetleme kurulu var adamlar tüm sözleşmeleri oraya veriyorlarmış kim istedi- scout raporu-kim görüştü şeklinde. Böyle bir şey gerçekse unarsın oraya delilleri hem Galatasaray'ın zararını karşılamak zorunda bıraktırırsın o kişiyi hem de ihraç ettirirsin.
Hicbirinin olmayacagini biliyoruz tr sartlarinda, bu islere bulasanlar zengin olup gidiyor. İsitanin da gecmisi kirli net bi sekilde. Bana gore %51 bile olsa daha yuksek ihtimal camposun onermesinden

bence bizim sekiz no olarak oyuncularımız var cica taylan,asıl ön libero eksikliğimiz var,pulgar geldi ama başkada yok ,pulgar sakatlansa gene taylan geriye çekilecek.

Hicbirinin olmayacagini biliyoruz tr sartlarinda, bu islere bulasanlar zengin olup gidiyor. İsitanin da gecmisi kirli net bi sekilde. Bana gore %51 bile olsa daha yuksek ihtimal camposun onermesinden
İstediğin şekilde düşünebilirsin. Nasıl bazılar Cica- Morutan için Hagi- Terim'in saçma bir şekilde komisyon aldığına inanıyor ve düşünüyorsa. Ben kesin öyledir yada değildir diyemiyorum ama artık bunu iddia edenler bir zahmet belgelerini sunsalar da eğer dedikleri gibiyse o insanları kulüpten def etsek hatta ceza almalarını zararların tanzim etmesini falan sağlasak benim derdim bu sürekli sevmediğin- beğenmediğin insan için hemen bir iddia hoş değil.

bence bizim sekiz no olarak oyuncularımız var cica taylan,asıl ön libero eksikliğimiz var,pulgar geldi ama başkada yok ,pulgar sakatlansa gene taylan geriye çekilecek.
Taylandan 8 numara olmaz olmuyor diye 6 ya çektikler devşirdiler zaten ama orada da olmadı 1 sezonluk idareten oynamış anca yedekten girer oyuna 11 seviyesinde biri değil.

Foruma girince Robson haberini gördüm. 1 tane video izledim. Tarz olarak Gabriel’in sağ ayaklısı gibi. 21 yaşındaymış, o yüzden zirvesinin çok üst olacağını düşünmüyorum. Yedek stoper olarak alınmıştır. Donk katkısı verse yeter. Konuşulan rakamlarda zarar etmezsin zaten.

Ryan Bakayoko diye bi forvet varmış.Lazio ve Brighton oyuncuyu bonservissiz transfer etmek için görüşüyomuş..

İsimden bağımsız futbolun asıl katilleri bu menajerler. Adamlar doğru dürüst bir şey yapmadan dünyaları götürüyorlar. Fifa'nın falan buna bir dur diyebilse keşke. Bu menajerliği ortadan kaldırıp bir futbolcu birliği tarzı bir şey oluşturup onlara yaptırılsa keşke %5-10 ne ise bir oran belirlenip bu oran üzerinden o birliğe yatırılacak para ve o birlikte buradan gelen paraların belirli kısmını genç oyuncuların yetiştirilmesi için falan kullanacak menajerlik kalkacak tüm oyuncular bu birlikle yapacak transferlerini oyuncu haklarını da bu birlik koruyacak falan çok ütopik ama bu menajerlerden nefret ediyorum ya çakal olmayanlar muhakkak vardır ama çok azınlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt