Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
robson sol stoper oynayabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BU TAKIMIN ORTA SAHASI YOK
HALA STOPER FALAN KOVALIYORUZ
ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL
Bu olaydan bağımsız galatasaraya düşman menajerler oldupunu ve bunların işimizi bozup bize kötülüğe uğraştığına inanıyorum. Bunun sebebide menajerler bizden istediğini alamıyor diye düşünüyorym.
Hayatında 500 dk'dan daha fazla oynamıştır muhtemelen Campos veya bu tarz gerçek bir scoutu olan ekipler alt yapı maçlarından başlıyor oyuncuları takip etmeye. Bir önekte vereyim Morato mesel Benfica'ya 7 milyona transfer olmadan önce transfermarktta göre hiç süre almamış. Sizin ile aynı mantığı kurarsak herhalde onlarda kendi yönetimlerinden biriyle alındı. Campos önerdi mi ben bilemem ama nunların da artık saçma iddialar olduğunu düşünüyorum. Menajerepara kaldırtmak istersen mesela Barkley'İ getirtirsin o menajere o Barkley'in hem ismi olacağı için eleştiri olmaz hem de maliyetiyüksekolduğu için menajer daha fazla kazanır. O yüzden bu iddialar bana Terim- Hagi için Romenler'in transferinden komisyon adılar iddiaları gibi safsata geliyor. Kanıtlarsın zaten DEnetleme kurulu var adamlar tüm sözleşmeleri oraya veriyorlarmış kim istedi- scout raporu-kim görüştü şeklinde. Böyle bir şey gerçekse unarsın oraya delilleri hem Galatasaray'ın zararını karşılamak zorunda bıraktırırsın o kişiyi hem de ihraç ettirirsin.Hayatinda 500 dk oynamis adami camposun onermesi, eski calistigi hocalarin igrenc ithamlariyla bezenen ve ustune ne tesaduf bu oyuncunun menajeriyle iliskisi oldugu iddia edilen isitanin bir haltlar karistirmasindan daha dusuk ihtimal bence
Stoper tecrübe işidir bunlar hala genç peşindeİnanılmaz şişkin bir stoper rotasyonumuz varken hala oraya genç oyuncu düşünülmesi son derece ilginç. Önümüzdeki sezon stoper rotasyonu zaten çok kalabalık ; Nelsson-Marcao-Luyindama-Ozornwafor-Alpaslan-Kaan-Emin yani şöyle bir rotasyona hala genç oyuncu mu düşünülüyor.
Iyi derken kume dusme mucadelesinde iyi diye parantez acalim. Bu 5 li normalde ligi ilk 10 da zor bitirirGedson olayını artık bir kenara koyarsak;
Pulgar - Berkan
Moruran(Emre) - Cica - Kerem
Gomis
hattı oldukça iyi gözüküyor kağıt üzerinde.
1-2 maçı arka arkaya kazanabilirsek takım ligi hiç beklemediğimiz kadar iyi bir yerde bitirebilir.
3 önemli eksiğimiz vardı. 3ünü de kapattık gibi duruyor.
Hicbirinin olmayacagini biliyoruz tr sartlarinda, bu islere bulasanlar zengin olup gidiyor. İsitanin da gecmisi kirli net bi sekilde. Bana gore %51 bile olsa daha yuksek ihtimal camposun onermesindenHayatında 500 dk'dan daha fazla oynamıştır muhtemelen Campos veya bu tarz gerçek bir scoutu olan ekipler alt yapı maçlarından başlıyor oyuncuları takip etmeye. Bir önekte vereyim Morato mesel Benfica'ya 7 milyona transfer olmadan önce transfermarktta göre hiç süre almamış. Sizin ile aynı mantığı kurarsak herhalde onlarda kendi yönetimlerinden biriyle alındı. Campos önerdi mi ben bilemem ama nunların da artık saçma iddialar olduğunu düşünüyorum. Menajerepara kaldırtmak istersen mesela Barkley'İ getirtirsin o menajere o Barkley'in hem ismi olacağı için eleştiri olmaz hem de maliyetiyüksekolduğu için menajer daha fazla kazanır. O yüzden bu iddialar bana Terim- Hagi için Romenler'in transferinden komisyon adılar iddiaları gibi safsata geliyor. Kanıtlarsın zaten DEnetleme kurulu var adamlar tüm sözleşmeleri oraya veriyorlarmış kim istedi- scout raporu-kim görüştü şeklinde. Böyle bir şey gerçekse unarsın oraya delilleri hem Galatasaray'ın zararını karşılamak zorunda bıraktırırsın o kişiyi hem de ihraç ettirirsin.
Nerde demis bunuGedson Fernandes'in kuzeni Adriano: "Gedson'un saçmalıklarına rağmen her zaman Galatasaray taraftarı olacağıma söz veriyorum. Galatasaray'ı seviyorum."
İstediğin şekilde düşünebilirsin. Nasıl bazılar Cica- Morutan için Hagi- Terim'in saçma bir şekilde komisyon aldığına inanıyor ve düşünüyorsa. Ben kesin öyledir yada değildir diyemiyorum ama artık bunu iddia edenler bir zahmet belgelerini sunsalar da eğer dedikleri gibiyse o insanları kulüpten def etsek hatta ceza almalarını zararların tanzim etmesini falan sağlasak benim derdim bu sürekli sevmediğin- beğenmediğin insan için hemen bir iddia hoş değil.Hicbirinin olmayacagini biliyoruz tr sartlarinda, bu islere bulasanlar zengin olup gidiyor. İsitanin da gecmisi kirli net bi sekilde. Bana gore %51 bile olsa daha yuksek ihtimal camposun onermesinden
Taylandan 8 numara olmaz olmuyor diye 6 ya çektikler devşirdiler zaten ama orada da olmadı 1 sezonluk idareten oynamış anca yedekten girer oyuna 11 seviyesinde biri değil.bence bizim sekiz no olarak oyuncularımız var cica taylan,asıl ön libero eksikliğimiz var,pulgar geldi ama başkada yok ,pulgar sakatlansa gene taylan geriye çekilecek.
Omar a bile 14 yabancı içinde yer bulamayan, bir de 16. olarak 8 numara mı alacak... Daha nelerHadi gedsonu alamadınız ulan hiç mi başka 8 no bakmadınız.
Gram haber yok orta sahaya dair.
Bi tek pulgar bakalm neye yetecek