- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
Benimde sevilla daki luis ocampos geliyor.Campos denilince aklıma Alanyaspor'da oynayan geliyo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde sevilla daki luis ocampos geliyor.Campos denilince aklıma Alanyaspor'da oynayan geliyo![]()
Benfica’nın satışta söz hakkı varmış. Öyle söyleniyor.Ayni anlasmayi biz yapmis olsaydik, Benficaya sonra fazla para vermemek icin onu yapardim. Fifa ona karisamazsa, öyle takimlara kazik atmak baya basit olur
foto silinmiş atar mısın tekrardan
Lan bjk gedsonun bonservisinin tamamını 6milyona almış ya. Hani yüzde 50si idi. Abv
yunusabi.com
bu kim?
nerede çıplaklık hae
Offf hakan yaa bunu yapmadan bu adam kimdi neciydi ne yazardı bi düşünün önce yav
Evet 4.5 opsiyon var. Orada neredeyse üzerine para istedileri Antwerp için söylüyor. Normalde Antwerp'e kiralanacaktı ama Araplara daha iyi şartlara kiralandı orada iyi oynar da 3.5-4 civarına satabilirsek. Ozornwafor'un da opsiyonu 1.5-2 civarıydı diye hatırlıyorum o da orada başarılı olmaya devam etsin de 5-6 milyon euro ekstra bir bütçe gelsin.hani luyindamada 4.5 m opsiyon vardı
İlk fotoyu kaldırıp sansürsüzünü atmış. NSFW içerikler için @Onur Bayraktarnerede çıplaklık hae
Gurrpegi böyle bir şey demiş ama muhabbeti anlamadım.