Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence orda tongaya düştü Beşiktaş Rize işini hesaba katmadi taraftar laf etmesin diye baştan söylemedi bir anda besiktas paket edip alınca adamı şok oldu mecbur çıktı ilgilenmedigimizi söyledi bence baştan beri oyalama olayiydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bende onu diyorum, madem kontenjan acma olayi basit, ozaman gedson icin yapsalardi diye. Istemiyorsan da, gedson gsde diye haberler ciktiginda sosyal medyadan aciklasaydin haberler yalan. Artik bir ilgimiz kalmadi diye. Taraftar da bukadar cildirmazdi

Umarım olur en kötü Eyüp'e yada bir yere kiralanır. Genç oyuncu takviyesi de iyi olur ama benim önceliği stoper değil de orta saha tarafında olurdu ama stoperde anlayışla karşılarım eğer gelecek sene olası Marcao veya Nelsson'un satışlarında yerine oynayacak kalite ve potansiyeldeyse.
Eyupspor yap bi güzellik şu beceriksizlere

Bu a.s muhabirlerinin tekrar

Daha gecen sene gsevgisinin colibaly twitini kendi haberi gibi sunup bi boktan haberi olmayan muhabiri gstvye alaninda

Gedson gelmeyecek diyip anlasildi diye haber cikinca hemen yanildim geliyo diyip yine yanilan kodumun muhabiri seninde

Yanindaki algici kolpacininda

Gedsonu sirf bizden istedigi komisyonu alamadi diye itilafli oldugumuz rizeye gicikligina goturen menajer seninde

Hicbir sey bilmeyip tt da yazanlari tvde okuyup muhabirlik yaptigini sanan hibn senin extra

Sirf etkilesim almak icin ates emojisi atan kolpacell seninde

Hepinizin

Moderatör tarafında düzenlendi:
En sevdigim zamanlar transferi son günleri 🧙‍♂️

Uygun maliyete Kofod Andersen, Mohamed Diomande, Bilal Hussein gibi seçenekler var orta saha için ben oyuncuları pek tanımıyorum ama iyi yorumlar okumuştum haklarında.

oZ5YqrqS_400x400.webp

Bence stoper yerine direkt sağ bek alınmalı. Boey iyi güzel ama sakatlık sorunu var Omar ise 1 yıldan fazladır oynamıyor açıkçası gönderdiğimiz Yedlin en hazır sağ bekimizdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt