- 1 Mayıs 2018
- 57.648
- 48.447
- 3.873
Kafasına dağıtsam dediğin top 5 list?
1. Motz
2. Sergen Zeren
3. Berke Karabacak
4. Berkay Saracoglu
5. Can Buyuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafasına dağıtsam dediğin top 5 list?
Ya bende onu diyorum, madem kontenjan acma olayi basit, ozaman gedson icin yapsalardi diye. Istemiyorsan da, gedson gsde diye haberler ciktiginda sosyal medyadan aciklasaydin haberler yalan. Artik bir ilgimiz kalmadi diye. Taraftar da bukadar cildirmazdiBence orda tongaya düştü Beşiktaş Rize işini hesaba katmadi taraftar laf etmesin diye baştan söylemedi bir anda besiktas paket edip alınca adamı şok oldu mecbur çıktı ilgilenmedigimizi söyledi bence baştan beri oyalama olayiydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok ağır bir stopere benziyor . Hava toplarında çok iyi . Pasları ezbere . ( sağına sert pas atıyor genellikle ) Ezberin dışına çıktığında pasları çok riskliVideolarında bana da tam tersi ayağı gayet iyi geldi.
Hiç gerek yok kalsın Diagne, Nisandada olsa döner oynar, alacakları adamların ne oldupu belli değil.
Eyupspor yap bi güzellik şu beceriksizlereUmarım olur en kötü Eyüp'e yada bir yere kiralanır. Genç oyuncu takviyesi de iyi olur ama benim önceliği stoper değil de orta saha tarafında olurdu ama stoperde anlayışla karşılarım eğer gelecek sene olası Marcao veya Nelsson'un satışlarında yerine oynayacak kalite ve potansiyeldeyse.
Yok bizde stoper fetişisti var. Semihide alacaz stopere doyacaz. 8 numarda berkan taylan yeter, planlamaya bakDiagne'ye lisanslama yapılmazsa Omar'a da yapılmazsa 1 kontenjan hakkımız doğar ki onu da Robson Reis gibi defans yerine bir orta saha getirmek daha mantıklı değil mi
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uefa kupasini alalim o zaman bu seneOlmaz. Cunku biz GALATASARAYLIYIZ
2-3 transfer bekliyorum![]()
yedlın boeyden ıyı nıye gıttı anlamadımBence stoper yerine direkt sağ bek alınmalı. Boey iyi güzel ama sakatlık sorunu var Omar ise 1 yıldan fazladır oynamıyor açıkçası gönderdiğimiz Yedlin en hazır sağ bekimizdi.
Kamerun eler bunları