Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tapatalk sorunu çözüldü mü?bazı arkadaşlar çözdüklerini yazmıştı ama ben bir türlü yapamadım. Bütün verileri temizledim ama arama kısmında gscimbom hala gözükmüyor. Çözen biri yardımcı olabilir mi?

FKsqHsUX0AMlF04

Galatasaray Kulübü, futbolcularından Omar Elabdellaoui'nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

semih göreve

- Hocam Galatasaray Kerem Atakan Kesgin'i istiyor.

Rıza Çalımbay: Takımımın en önemli oyuncusu, asla bırakmam.

- Aynı zamanda Beşiktaş da talip.

Rıza: Hayırlı olsun, iyi bir kadromuz var aramayız.

4 aylık orta saha olabilir ama şuan taylan berkan aytaçlı skandal orta sahada iş yapar kesinlike. oyuncu agresif ve karizmatik duruyor. yani burayı beğenirse kalabilir performansına göre.

Omar
Diagne
Feghouli
Babel
Muslera

5 tane boşa para ödediğimiz adam var şuan

Aga biz niye hala stoper arıyorız. Marcao satılıyorsa tamam, yoksa ne gerek var. Yıllardır tüm parayı stoperlere gömüyoruz sonra 8 numaraya para yok, içerden halletmeye çalış, forvete kiralık al kanat alma vs, bu ne aptal planlamadır yav. Kim veriyor bu kulübe bu aklı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saclari niye küçük onur gibi pulgarin

Tapatalkın giriş sayfasında aşağı taraflarda bu forumun bazı konularını görebiliyormusun? Görünüyorsa onlardan birine tıklarsan giriyor tekrardan. Aratarak bende bulamadım. Ayrıca ben daha önce uygulamanın ayarlarında çerezleri sildim ve VPN ile Türkiye ip adresi ile bağlandım oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt