- 3 Temmuz 2012
- 138.701
- 87.352
- 5.338
barkley haberını ılk bız verdık burdan aldılar buyuk ıhtımal!!barkley sene sonu gelir ins
sene sonu gelecegını dusunmekteyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barkley haberını ılk bız verdık burdan aldılar buyuk ıhtımal!!barkley sene sonu gelir ins
tamam kanka sağol doğruHayır 2, Omar'ın lisansı çıkmadı zaten. Omar'ın gönderilmesi yabancı sınırı açmaz.
Biri yemi attı bu da oltaya takıldı, balık işteBu da paradi hesaba kanmış olmasın?
Barkley ho
bu sallamiyor
Belli ki bazı görüşmeler var ama Barkley değil de ucuza genç isimler bekliyorum ben.Ben inandım ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Barkleyy
Barkley, uefa da heyecanlandırır
Rakip defansı karıştırması için forvet de kullanacağız diye algıladım ben
Biz 8 numara diyoruz adamlar hala stoper bakiyor yav Semih’i niye aliyorsunuz o zaman
formda bir Barkley bizde is yapar da bize defansif özellikleri iyi olan cdm lazım di
Herkes gergin valla.Saracak yer bakıyoruz,artık mabadına güvenenler girsin bu toplara. Manen yine en yıpranan taraftar biz olduk transfer sezonunda. Oynamasınlar artık hisler ile.Biri yemi attı bu da oltaya takıldı, balık işte
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi