- 1 Haziran 2015
- 27.588
- 19.169
- 2.148
imparator sergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zergen geliyor kol gibiŞu lanet olası transfer dönemi bitse de kurtulsak artık.
Yine her dönem olduğu gibi bu transfer dönemini de bizlere zehir ettiler.
artık ben de galatasaraylıyımimparator sergen
Turkiye de kim neyi yagmaliyorsa, onun bayragini opuyor. ( Din, milliyet, takim aski vs)Neyse kurtulduk artık bi daha inşallah bu adamın adı takım ile anılmaz.
okan vs sergen vs torrent
kim döver
Brezilyadan ne zaman sambaci getirecekler yav, su orta sahaya 2 sambaci gelse takim top oynamaya baslar en azindan. Git oradan 25 yas civari topcu al getir iste. Orta saha kreatifsizlikten ölecek yoksa.
kim döver
FT başkan filan olursa allah korusun her yere karışır. TD'e de karışır, transfere de, siyasete atarlanır arada, tam adresi belli olmayan söylemler atar ortaya ,1 hafta çözmeye uğraşırızLyundama eger gercekten 4.5 milyona zorunlu.maddesi varsa buyuk olay vs seviniyoruz ya
Basa donup bakalim bir de, bunu 8.milyona, cicaldau yu ve morutani toplam 10.5 milyon euroya kitleyen futbol akli kimdi Galatasarayin? Bir de FT baskanlik falan ulan GS tarihinin.en basarisiz transferlerini yapan adami baskan mi yapicaksiniz? Futbolcu mezarligina gidiyor aldigi 10 adamdan 9 u. Yari fiyatina satarsak bayram ediyoruz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Brezilyadan ne zaman sambaci getirecekler yav, su orta sahaya 2 sambaci gelse takim top oynamaya baslar en azindan. Git oradan 25 yas civari topcu al getir iste. Orta saha kreatifsizlikten ölecek yoksa.
vay kıçımın kenarı, kızmış. Yesinler seniKızmış
Testis yumurtası gibi olmuşsunkim beni sarı üye yaptı
gelsin buraya
Sarısınkim beni sarı üye yaptı
gelsin buraya