Emir Acıkgoz
Sarı Üye
- 1 Şubat 2021
- 364
- 397
- 473
Şimdi sizden tanıdımBu ne yaw coluk cocugu paylasmayin surada
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi sizden tanıdımBu ne yaw coluk cocugu paylasmayin surada
☆☆☆☆
rekabet olmadığı için yerlilik açısından öne çıkar :Sberkan bana da bek oynamak için hantal geliyor
Ortam edebaliya serhat ferhaya kaldi kolpa. Yokmu sende birseylerKOLPA ALINIR
Koşmaktan başka bişi bildiği yok.berkan'dan sol bek falan olmaz yav
topa bomba muamelesi yapıyor adam
ayrıca yeterince hızı da yok
Yani illa klasik manada Boey gibi çizgiyi işleyecek git-gel yapacak diye bişey yok, doğrudan sol tarafta sahte bek gibi kullanabiliriz. Hem fiziğiyle hem çalışkanlığıyla orta sahaya yardımcı olur işin defansif tarafında çalışırBerkan sol bek gayet mantikli bu arada
25 kişilik gs kadrosunda omerden kotu sol bek performansi gosterecek kimse yok
rekabet olmadığı için yerlilik açısından öne çıkar :S
Forumda ağzımı yırttığım şeyleri Levent söylemiş.Levent tüzemen Aspor'da 5 - 10 dk ağır giydirdi bu konuda.
Benfica ile kulüp arasındaki yazışmalar var elimde - ne maddeler var orda , kimler bilerek neler yaptırmış belli . Konuşturmayın şimdi beni diye epey sinirlendi ve ekledi "BJK falan olmasada GS alamayacaktı durumu olmadığı için" dedi.
Evet diawara ve marshall munetsi ile anlasilmis.diger gorusulen 3 oyuncu kim bilmiyoruz.bana bitanesi cheik niaase gibi geliyor,lilledenYine mi Diawara gündemde
.Orta saha ve kanatlarda Kerem dışında bir hücum tehditimiz yok. Cicaldau ve Morutan inşallah kalan maçlarda biraz kıpırdanırlar.
campos başkanın danışmanı oldu kendi söyledi belmas bizzatÇıkan menajer haberlerinden görüldüğü üzere camposla transfer yapıyoruz o yönlendiriyor filan lafları tamamen tırı viri zaten bu yönetimin camposu ikna edebilmesi mümkün degildi
Forumda ağzımı yırttığım şeyleri Levent söylemiş.
evet almayacaktı şartlar ve planlamaya uygun degildi dedi zaten bşakanLevent tüzemen Aspor'da 5 - 10 dk ağır giydirdi bu konuda.
Benfica ile kulüp arasındaki yazışmalar var elimde - ne maddeler var orda , kimler bilerek neler yaptırmış belli . Konuşturmayın şimdi beni diye epey sinirlendi ve ekledi "BJK falan olmasada GS alamayacaktı durumu olmadığı için" dedi.
Campos bu yazdan itibaren gelecek planlamasi yapacak zaten.su an gelenlerin hepsi 4 aylik,6 aylik.camposla alakasi yok gelenlerin. Camposla beraber gelecek sezon icin yapilan planlamada yuzde 50 si hazırmış anlasilan bazi oyuncularin,isimleri düşer yakindaÇıkan menajer haberlerinden görüldüğü üzere camposla transfer yapıyoruz o yönlendiriyor filan lafları tamamen tırı viri zaten bu yönetimin camposu ikna edebilmesi mümkün degildi
valla berkandan sol stoper olabilir ama bek olmaz gibi yabelki içe kateden bek olur
geçen gün izlediğim bir yerde zinchenko örneği verildi veya ergün örneği ama
onların berkana göre çok artıları vardı bir kere ikisi de çok daha teknik ve topla iyi adamlar
orta kaliteleri pas kaliteleri topu saklama kaliteleri yüksek
zinchenko zaten daha çevik ve dönüşleri hızı biri
bilemiyorum belki de olur yanılırım
bir ara toulousedan barcaya giden mathieu vardı böyle hantal bir herif sonradan beke evrilen ama o da biraz daha teknikti sanki
koşu olarak olur ama fedansif mudahele ve iki top sürme + pas yetisi düşük olduğu için olmayabilir . he en azından Ömer kadar becerir mi (yerli olduğu için) bakmak lazım , belki olurvalla berkandan sol stoper olabilir ama bek olmaz gibi ya
Erik Pieters tarzı bi sey olur belkikoşu olarak olur ama fedansif mudahele ve iki top sürme + pas yetisi düşük olduğu için olmayabilir . he en azından Ömer kadar becerir mi (yerli olduğu için) bakmak lazım , belki olur