Ali Rüzgar
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 564
- 723
- 503
Campos ile Terranao ve Comolliyi karıştırmayalım. Geçmiş ortada 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta ölçü olmaz haftaya gomis pulvar ve bir de kaleci ile görelim yeni Galatasarayı. Ondan sonra torrent deha mı çöp mu belirleriz. Simdi 4 maçtır yeniliyoruz diyenler olur. Unutmayın ki bu kadroyu o yapmadı.
bu bizim forumdan biri mi?sneijder ve drogba dönemi sezai karayel diye mi ne biri vardi.o mu acaba?sezai abi de hikaye yazardi
Campos psgyi tokatlamis lille ve monaco ilencampos direkt tokatçıdır
ii dransfer yapmak için de kariyeri iyi transferli adam bulmak şart değil. aklı başında, finansal mevzuatlara hakim, biraz topçudan anlayan biri önderliğinde iyi bir squvat şeysi kurarsan bile iyi dransfer yaparsın
Gercek yasina ulasabilmek icin bi 20 daha eklesinler.
Kesinlikle,dedikleri ortasaha gelsinde bencede yazin bunlara kalmayalımlavuğun teki direkt yasaklanmalı
bu bizim forumdan biri mi?sneijder ve drogba dönemi sezai karayel diye mi ne biri vardi.o mu acaba?sezai abi de hikaye yazardi
Campos psgyi tokatlamis lille ve monaco ilen2 şampiyonluk
Gercek yasina ulasabilmek icin bi 20 daha eklesinler.
Önyargıli olmayalim reis,bakalim.nolmuş yani gelsin floryada çalışsın o zmn. öyle bi çok klübe danışmanlık yapıom diyosa ordan burdan tırtık show peşindedir
Gecen yaz ben bunu foruma koyacaktım videosunu falan ama o zaman sakattı galiba.az biraz hatirladim![]()
Marshall Munetsi - Oyuncu profili 26/27
Marshall Munetsi, 30, Zimbabve ➤ Wolverhampton Wanderers, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 22 Haz 1996, Harare, Zimbabvewww.transfermarkt.com.tr
h.o