- 30 Ağustos 2009
- 30.175
- 20.098
- 2.593
Feghouli'nin keyfi gelecek de gol asist yapacak. Gol+asistlerinden fazla harcadığı pozisyon var.
Orası öyle de orta saha da diğerlerinin asist gol yapması mucize gibi. Cicaldau yapar bir tek o da çok formsuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli'nin keyfi gelecek de gol asist yapacak. Gol+asistlerinden fazla harcadığı pozisyon var.
hayali bile güzel. yoksa nerde bizde o şansgirmez
Hoş doğru Berkan ın İtalyaya transfer olacağı söyleniyordu bize gelmeden önce Sassuolo iddiaları vardı. Luis Campos Berkan dan bonservis kazanmamızı sağlarsa ne güzelBerkandır büyük ihtimal
bazen gerçekçi olmasa da insan hayal etmediği sürece başarılı olamazhayali bile güzel. yoksa nerde bizde o şans
Özetle; Berkan, Terim'in yeni Hasan Şaş'ıydı.Hoş doğru Berkan ın İtalyaya transfer olacağı söyleniyordu bize gelmeden önce Sassuolo iddiaları vardı. Luis Campos Berkan dan bonservis kazanmamızı sağlarsa ne güzel
Bilmiyorum ben Galatasaray seviyesinde orta saha oynamak için çok yetersiz görüyorum Berkan ı hani o istediğimiz teknikden taktik beceriden çook uzakta. Sinan Yılmaz bugün izlediğim bir videoda Fatih Terim in 3 merkez orta saha ile oynama hayalinden bahsederken Josef yerine Etebo yu terih ettiğini söyledi
Josef in tek yönlü sadece defansif katkısı olan bir orta saha olduğundan dolayı veto ettiğini ve daha pahalıya Etebo yu kiraladığındığını söyledi. Etebo dan bahsederken de tek yönlü orta saha diye Josef i almayıp gidip yönsüz orta saha oyuncusu Etebo yu aldırdı dedi
Berkan da benim gözümde öyle, inanılmaz bir defansif katkı verdi mi takıma? hayır istatistiklerine bakıyorum top çalma, tackle becerisi filan inanılmaz geride bir defansif orta sahaya göre. Mesela Göztepede Obinna 4.1 tackle 2 top kapma ile oynuyor lig maçlarında, Berkan ise 1.8 tackle ve 0.8 top kapma ile oynuyor. Ne bileyim Trabzonda Dorukhan, Giresunda Flavio, Konyada Hadziahmetovic, Hatayda Ribeiro filan hepsi defansif olarak çok daha net oyuncular Berkan a göre yav Fenerbahçe de Ferdi bile daha çok defansif katkıda bulunmuş takımına
Ne bileyim uzun pas istatistiğinde öne çıkmamış, kilit pasları yok denilecek kadar az, isabetli şutu yok denilebilir maç başına 0.1 isabetli şut, 1 tane büyük şans yaratmış o da assit olmuş zaten. Başka dribling becerisi yok bununla birlikte net bir katkı veremediği gibi 2 de penaltıya sebep oldu oynadığı maçlarda
Sarı/Kırmızı kart cezalısı olmadığı her maçta oynamış bir orta saha oyuncusunun elle tutulur hiçbir katkısının olmaması zoruma gidiyor. Sinan Yılmaz ın da söylediği gibi yönsüz bir orta saha resmen Berkan, koşması ve mücadelesi haricinde net bir katkı vermiş mi? İzlediğim kadarıyla ve istatistik olarak verememiş
Ne yalan söyleyeyim sene başından beri PvA u sürekli sürekli eleştiriyordum Berkan ne yapabilmiş ki başkasını eleştiriyorum diyorum şu takıma baktığımda. Berkan oynayacağına Halil 10 numara gibi oynasın daha iyi, en azından iyi kötü hücumda bir bağlantı rolü üstleniyor Halil
bazen gerçekçi olmasa da insan hayal etmediği sürece başarılı olamaz
Keşke.Beni işe alsalar 2 aya düzeltirim her şeyi.
"Diğer taraf" ın da teklifi varmış ama Rizespor un formasını beğenmiş, yedi 24 yağmur yağsın da görsün Rizede ebesini.O gitmedi biz almadık. Yersen![]()
1-Omar'ı kiralık olarak İstanbul takımlarına gönderdik.Bu saatten sonra transfer falan beklemeyin. 14 yabanci var.
1-Omar'ı kiralık olarak İstanbul takımlarına gönderdik.
2-Babel'i gönderdik.
3-Feghouli'yi gönderdik.
4-Güzelllik uykumuzdan uyandık..