Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.258
- 40.001
- 3.413
Fizik tam yerry minaFizige bak, getirin oynatin. Bizden giden kendini buluyor arkadas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizik tam yerry minaFizige bak, getirin oynatin. Bizden giden kendini buluyor arkadas.
Aaaa ulan ozaman biz bisey kazanamicaz. Bukadar salaklik cok fazla artikEmre Akbaba, Yunus Akgün, Okan Kocuk, Ozornwafor hepsi müthiş performans sergiliyorlar bir tek Jesse olmadı 4 adamın farklı takımlarda bu seviyeye çıkıp bizde bu seviyeyi görmemesi soru işaretleri bırakıyor
Ozornwafor için sıkıntı şu seneye sözleşmesi bitiyor adam her geçen gün seviye yükseltiyor bu süreçte sözleşmesini uzatmadığımız için gelişimine başlamış iyi bir futbolcuyu kaybetmiş olacağız bu kulübü harbiden yönetemiyorlar.
Ne güzel Ya burda her lafı şöyle aşağıla oyuncuları sonra klüp uzatmamis başarısız deEmre Akbaba, Yunus Akgün, Okan Kocuk, Ozornwafor hepsi müthiş performans sergiliyorlar bir tek Jesse olmadı 4 adamın farklı takımlarda bu seviyeye çıkıp bizde bu seviyeyi görmemesi soru işaretleri bırakıyor
Ozornwafor için sıkıntı şu seneye sözleşmesi bitiyor adam her geçen gün seviye yükseltiyor bu süreçte sözleşmesini uzatmadığımız için gelişimine başlamış iyi bir futbolcuyu kaybetmiş olacağız bu kulübü harbiden yönetemiyorlar.

Kral biz deriz, biz taraftarız, biz lagaluga yapar geçeriz, bizimki gönül işi, biz futbolcudan anlamak zorunda değiliz, biz maç izleriz biter. Ama işi o takımı kurmak, yönetmek, oyuncu seçmek, oyuncu hazırlamak olan ve bunun için milyon euroları cebe indiren profesyonel adam ne yapıyordu peki de bu adamın şu an beleş gitme riskiyle karşı karşıyayız.Yahu hepimiz arkasına teneke bağlayıp yolladık Ozorn u. Kimseye bok atmayın. Menajer kazığı bile denildi zaman zaman. Belçika da biraz kıpırdadı, aklını topa verdi ve sivriliyor. 2-3 bir şey gelirse hoş olur yaz için
Ben senicoj sevdim seni şutladilar ,sen oku köleleri gozlerimdrn
Ozornun opsiyınu 1.5 milyon falan, charleroi 1.5a alıp 7-8e satar bu yaz iyi kar. Biz boşuna hayal kurmayalım gitti artık bu da.10 milyonluk topçu olacak şaka gibi
Dikkatli izleyin... Bizde direkt soverler böyle oynasa. Bizim için yeterli seviye değil kesinlikle. Ne alsak kâr...Fizige bak, getirin oynatin. Bizden giden kendini buluyor arkadas.
Ozornwafords opsiyon yok
Var diyene rastladim ama yok diyene daha rastlamadim@Halil Tolga Opsiyonu olduğuna emin miyiz? Almeira'ya giderken vardı ama Belçika'da yok galiba
Haberi paylaşırmısın ? Almeria da vardı bildigim