Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncudan ziyade ucuz maaş fikrimin arkasındayım. Bunun yanında kritik noktalara direkt oyuncu gerektiğini ve lider gerektiğini de söyledim ama bunu yapmadık. Maaş konusunu da hep söylüyorum yeni değil, kulüpleri bu duruma getiren nokta da geri dönüşü olmayan yüksek maaşlardır çünkü.

Lakin hiç direkt oyuncu da koymazsan bu dönemki gibi bitiremeyen ve kırılgan bir takım oluruz.

Nelsson'u da tanımıyordum hatta stopere yüksek meblağlar verilmemeli demiştim ama 3.5a Kopenhag'ın alıp 90 maç oynattığı adamı da ucuza alamazdık bu ayrı bir nokta.
evet hocam ben sen özelinde söylemedim zaten o gün baya forumda her yapılan transfer övülüyordu bizlerde bakın olmaz galatasaray genetiği yüksek bonvervis yada yüksek kaliteli yaşlı oyuncularla başarılar gelmiştir demiştik mesela hagi jardel belhanda mariano sizce şuan napmalı yönetim ?

hiç gelmemeleri gerekiyordu ama yaptık bir hata
rumenistan civarına bir daha uğranmamalı

E yani böyle performans verince hiç gelmemeleri gerekiyordu denilebilir ama adamların sezon başındaki halleriyle alakaları yok. Takım olarak düşüşün sebebi ne ona bakma lazım. Takımı gençleştiriyoruz dediler 3 kişi antrenman yaptırdılar bu teknik heyet yapısıyla bu oyuncuların gelişimi nasıl olacak diye yönetimin sorgulamaması tuhaf. Tüm yapılanmayı hoca ne isterse onu yapalım demek de ayrı facia senin kulüp başkanı olarak futbol danışmanın yok mu diye sorarlar adama.

iftira atmıyorum sezon başı biz garanti oyuncular alalım onyekuru mariano macion tarzı dediğimizde sen gençleşmemiz lazım şuanki genç oyuncu politikası doğru demiştin hatta nelsonda övmüştün benim burda amacım iftira değil fikir ayrılığını söylüyorum her oyuncu tutacak diye birşey yok sadece burda ben ve bi çok arkadaş bu genç projesinin tutmayacağını ve bu projenin ftyi göndereceğini söylemiştik haklıda çıktıkki şuan yönetim yeniden tecrübeli 36lık gomislere dönmeye başladı burası galatasaray buranın genetiğinde yok genç oyuncu bartuğ mustafa kapı altyapıdaki gençlerin hepsi kaçıyor ben direk sana yüklemedim o günün şartlarında burda herkes övüyordu cicayı hatta 30-40 satarız denilen mesajlar bile duruyor ama adam futbol oynamayı bilmiyor yani direk üstüne alınma
Gomisi alınca gençleri almaktan nasıl vazgeçtiğimiz kanısına vardın nereden yani ? Ve o zamanlar yazmıyordum ama okuyordum biliyorum yani. Sen Talisca vs istiyordun bumu gerçek? potansiyel genç yetenkleri alıp. " geliştirme" sonrada satma politikasına göre kulubün izlediği politika son derece doğru maaşı düşük belli bir miktarda bonservis ile potansiyel olduğu inanılan gençleri alıp geliştirip satmak. Euro 15 iken Yıldız falan gelmez bu takıma. Ve müthiş maiconlu feghouli kadro nasıl müthiş ise. Feghouliden 3 senedir kurtulmaya çalışıyoz ama hala oynuyor maaşı bizden başka kimse verilmeyecek düzeyde olduğundan.

evet hocam ben sen özelinde söylemedim zaten o gün baya forumda her yapılan transfer övülüyordu bizlerde bakın olmaz galatasaray genetiği yüksek bonvervis yada yüksek kaliteli yaşlı oyuncularla başarılar gelmiştir demiştik mesela hagi jardel belhanda mariano sizce şuan napmalı yönetim ?
Psikolojik olarak kırılgan bir noktaya geldiğimiz için toparlanmak zor. Transferle de şu an için çözemediler. Yönetim ekibi de günden güne eriyor. Muhtemelen sonu erken seçim olacaktır.

Pulgarla Pena'yı tanımıyorum, Gomis ise pozitif bir hamle. Mariano gibi adamları keşke getirebilsek ama bu gelir ve kur dengesiyle artık zor. Belki Camposla bir çıkış yakalanabilir ama seçim olursa o konu da rafa kalkar.

3-5 maç kazansak Avrupa'yı zorlarız ama bu sarmaldan çıkmak öne çıkan oyuncular olmazsa zor çünkü kazandığımız maçları bile aptalca kaybedecek kadar kırılganız.

Morutan, cica ya toplam 11-12m vercegmize eminim o paraya brezilyadan 2 genc saglam oyuncu alinirdi. Heriflerin futbol kanlarinda var. Rumen liginden kesinlikle uzak durmamiz lazim.

E yani böyle performans verince hiç gelmemeleri gerekiyordu denilebilir ama adamların sezon başındaki halleriyle alakaları yok. Takım olarak düşüşün sebebi ne ona bakma lazım. Takımı gençleştiriyoruz dediler 3 kişi antrenman yaptırdılar bu teknik heyet yapısıyla bu oyuncuların gelişimi nasıl olacak diye yönetimin sorgulamaması tuhaf. Tüm yapılanmayı hoca ne isterse onu yapalım demek de ayrı facia senin kulüp başkanı olarak futbol danışmanın yok mu diye sorarlar adama.
yüksek başlayıp düştükleri düşüncesi doğruyu yansıtmıyor bence.
özellikle cicaldau ilk maçlarında da eleştiri almıştı ama şimdi nedense o zamanlar iyiydi gibi hatırlıyor herkes. halbuki o dönemde de sahada kaybolduğu konuşuluyordu.

morutan da keza geldiğinden beri sadece maçların bazı anlarında parlayabildi ki şu an sahaya sürülse yine aynı görüntü oluşur yüksek ihtimalle. çok güzel 2 gol attığı göztepe ve antep maçlarında da o anlar haricinde kayıptı.

ben bu oyuncularda düşüş görmüyorum çünkü yükseldikleri bir dönem olmadı.

Morutan, cica ya toplam 11-12m vercegmize eminim o paraya brezilyadan 2 genc saglam oyuncu alinirdi. Heriflerin futbol kanlarinda var. Rumen liginden kesinlikle uzak durmamiz lazim.
Takımdaki sorunun rumenlerden olduğunu düşünmüyorum. Kırılgan oyuncular, takıma uyum sağlıyorlar sadece. Zaten takımın en büyük sorunu da bu. Lider, sorumluluk alacak kaliteli oyuncu yok. Eskiden melo vardı, drogba vardı, ujfa vardı vs vs. Bu adamlar sahayı yangın yerine çeviriyordu.

Şimdi lider diye başımıza diktikleri adamlar cep herkülü arda ve ömer. Kim takar la onları.

Gomisi alınca gençleri almaktan nasıl vazgeçtiğimiz kanısına vardın nereden yani ? Ve o zamanlar yazmıyordum ama okuyordum biliyorum yani. Sen Talisca vs istiyordun bumu gerçek? potansiyel genç yetenkleri alıp. " geliştirme" sonrada satma politikasına göre kulubün izlediği politika son derece doğru maaşı düşük belli bir miktarda bonservis ile potansiyel olduğu inanılan gençleri alıp geliştirip satmak. Euro 15 iken Yıldız falan gelmez bu takıma. Ve müthiş maiconlu feghouli kadro nasıl müthiş ise. Feghouliden 3 senedir kurtulmaya çalışıyoz ama hala oynuyor maaşı bizden başka kimse verilmeyecek düzeyde olduğundan.
evet beni iyi takip etmişsin talisca - abubakar al arkana yaslan demiştim bu gençlere ödenen bonservis 40 milyon euro civarındaydı alanyalı berkana bile 4 milyon verildi şuan twitterda kimse beğenmiyor abu taliscayı şuan zaten alamazsın dünya bu adamlara hayran ben sadece 5 oyuncu yazdım sadece maaşlarını ödeyip getirecektin ayrıca genç oyuncu politikasından vazgeçildi tutmadığı görüldü olmuyor işte küme düşme hattındayız kaldıramıyor genç isimler burayı kerem iyi bi tek oda şansa çıktı barış alper vs bitti hepsi 2.5 verdik onada ts 2.5 a visca felan alıyor mesela visca alabilirdik

ayrıca yaşlı oyuncu çok para ister algısındanda kurtulun gomis çok uyguna geldi ve büyük katkı verecek seneye 20-25 gol atarsa yılda 1 milyon gibi bi para alacak başarısızlıkmıdır bu ?

yüksek başlayıp düştükleri düşüncesi doğruyu yansıtmıyor bence.
özellikle cicaldau ilk maçlarında da eleştiri almıştı ama şimdi nedense o zamanlar iyiydi gibi hatırlıyor herkes. halbuki o dönemde de sahada kaybolduğu konuşuluyordu.

morutan da keza geldiğinden beri sadece maçların bazı anlarında parlayabildi ki şu an sahaya sürülse yine aynı görüntü oluşur yüksek ihtimalle. çok güzel 2 gol attığı göztepe ve antep maçlarında da o anlar haricinde kayıptı.

ben bu oyuncularda düşüş görmüyorum çünkü yükseldikleri bir dönem olmadı.

Yeni bir ülkeye bu yaşta gelip daha takım uyumu sağlanmadan beklentin için fazla değil mi ya ? Ya da senin beklentilerini biraz gözden geçirmen lazım. Geldikleri gibi tüm maçları oyun için domine etmelerini beklemez büyük bir hata. Ara ara parladıkları maç içindeki anlarda katkı verdiler sonra o da düştü şuan için takıma katkıları zaten minimum düzeyde şuan eleştir ama hiç yükselmediler hiçbir şey yapmadılar that bullshit bro.

Yeni bir ülkeye bu yaşta gelip daha takım uyumu sağlanmadan beklentin için fazla değil mi ya ? Ya da senin beklentilerini biraz gözden geçirmen lazım. Geldikleri gibi tüm maçları oyun için domine etmelerini beklemez büyük bir hata. Ara ara parladıkları maç içindeki anlarda katkı verdiler sonra o da düştü şuan için takıma katkıları zaten minimum düzeyde şuan eleştir ama hiç yükselmediler hiçbir şey yapmadılar that bullshit bro.
tek bir iyi maç bile sayamıyorum. çok da yüksek bir beklenti seviyesi değil bence. en azından bir tane denk gelirdi
olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt