- 5 Eylül 2014
- 84.978
- 70.919
- 4.513
Mesele zaten içmemekİnsan değil mi bunlar nefsi yok mu bu adamın veya kendi evinde içse kimin haberi olurdu
Yani bir şeyi gizli yaptığında yapmamış olmuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele zaten içmemekİnsan değil mi bunlar nefsi yok mu bu adamın veya kendi evinde içse kimin haberi olurdu
Tamam dopruda hangimiz kurallara uuuyoruz benim demek istediğim her kulüpte olan şeyler bizim kulübün üstüne ekstra yüklenip büyütülüyor f5 kruse getirdi adam büyğk kımarbaz bu kader konuşulmadı Sivas robinho getirdi adam taciz tecavğzden yargılandı bu kadar konuşulmadı Galatasaraylı futbolcular nargile içti ovvvvMesele zaten içmemek
Yani bir şeyi gizli yaptığında yapmamış olmuyorsun
Bu suçlu bir insan kendini savunması gibiTamam dopruda hangimiz kurallara uuuyoruz benim demek istediğim her kulüpte olan şeyler bizim kulübün üstüne ekstra yüklenip büyütülüyor f5 kruse getirdi adam büyğk kımarbaz bu kader konuşulmadı Sivas robinho getirdi adam taciz tecavğzden yargılandı bu kadar konuşulmadı Galatasaraylı futbolcular nargile içti ovvvv
gol atacak stoperimiz yok antepin stoperi 2 gol atmış sivasın yunanlısı 5 nci golünü attı bu sene
Gol atabilen forvet bile yok takimda hepsi kazma.isabetli şut çekebilen ortasaha bile yok
Çok içme renktaş. Reflu yapıyor.Amma döndü nargile muhabbeti smeijderde sigara içiyordu o dönemler bırak içsinler bişey olmaz ben her akşam içiyorum nargile
Kisalar.gol atacak stoperimiz yok antepin stoperi 2 gol atmış sivasın yunanlısı 5 nci golünü attı bu sene
Spor Arena ANK