Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık yıkılıyor insan çıkar bir açıklama yapar bilgilendirme yapar ya. Çık planlarımızda yok bütçemize uymuyor de bu kadar tepki varken bu sessizlik nedir yarın floryaya baskına gidiyor millet bunlardan daha tık yok. Tamam transferi taraftar için yapmazsında azcıkta gazını alın milletin suyuna gidin biraz. Rezalet.

Yalnız güzel transfer çalımı ama şu Euro kurunda 6M + sonraki satıştan %50 pay doğruysa ciddi para. Adamı kar etmek için en az 15 e satmaları lazım
Yav kar etmek değil mesele. Bu adam çok genç 2-3 yıl bjk de oynar sonra 15-20 ye satarlar en kötü zaten de mesele bize yapılanlar birde rizeyi bu işe dahil etmeleri, çifte çalım yani.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adamlar bile bile almadilar istemediler gedsonu basindan beri . Bunlar hain aga Galatasarayli degil

Torrent hocam profesyonel davranıp isim açıklamıyor, çok konuşmuyor ama bu ülke farklı hocam, kuyunu kazarlar isim isim açıkla lütfen. İspanyol kaleciyi kesin Torrent zorla getirdi diyordum, basın mensuplarıyla yapılan toplantıda hocamızın da yerli kaleci istediğini öğrendim.Seni pek tanımıyoruz hocam,iletişim önemli yanlış tanıtmalarına izin verme.

He yeri gelmişken söyleyim bu it herif kesinlikle Galatasaraylı değil veya ışıtan falan gibi çakalların elinde seks kaseti falan mı var acaba elmasın şaşırmam Çünkğ sapık ışıran ayartıp video çekip şantaj yapıyor olabilir

Hiç kendimizi kandırmayalım Gedson bu ülke için süperstar.Sakatlanmadıkça asla kar etmeme durumları yok.1 yıldır oynamıyor diyorsunuz da zaten Rizeye gidiyor orda maç temposu yapıp gelecek Jkye

Ne yazsak boş gerçekten

gedsondan tepki olması gayet doğal ama bu olanları sadece bu transfer üzerinden okumamak gerek. ortada yönetim kabiliyeti olmayan, eline bakkal versen yönetemeyecek bi grup insan tarafından dibe doğru çekiliyoruz. bizim transferden herşeyden önce bu yönetimden kurtulmamız gerek. topçular gelir geçer önemli değil ama düşülen bu sünepe durum kabul edilemez

Gedsonun yeteneğine laf edende yok.gedsonu suclayan da yok.sadece baskanin ve yonetimin Galatasarayin zedeledigi itibarinin yani sira Galatasaray düşmanlarinin bu gedson olayinda bizi dalgaya almasi,gedsonun rizeye kadar düşmesi vs bu hikayenin gedson ve bjk,rize adina iyi sonuclanmayacagi gun gibi ortada.abartilan hersey balon gibi patlar.biz artik 8 numara alip onumuze bakmaliyiz.ne kadar iyi ve yetenekli olursa olsun bi futbolcuya baglanmak iyi bisey degil,yeter yav

Gedson avukatlığı da komik duruyor bana göre. Ben bu tripleşir gibi başkasının ağzına bakıp kendi özelimden ve yaşanmışlíğımdan birini siliyor, çıkarıyorsam zaten bir duruş yoktur ortada.

Yönetim bir şeyler yapmış da taraftar istemek dışında ne yaptı?

Geçiniz ya. Önemli olan GSmizin kötü yönetildiği gerçeği. Bundan kurtulmamız gerektiği. Ana konu bu olmalı. Bırak Gedson'u adamlar ne dediyse hiçbirini yapmamış, vurulacak tek konu transfer değil ki. Bizi zaten itibarsızlaştırmaları da yeni değil ama bakıyorum tepkiler, Terim gittiğinde ve Gedson alınmadığında konuluyor. Sonra isim değil arma önce deniyor. Ucu sana dokunana kadar nerdeydiniz! Ben kızarsam bunlara kızarım. Bunların öncesinde de güzel giden tek şey AL idi... Başka bir şey yoktu.

Rize 6 aylık kiralama için 2 milyon verecekmiş. Anlaşılan bizim vergiler bu sefer de Gedson'un cebine girecek.

affet bizi yağlı surat geri dön

FKk-0NuXEAMeWHu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt