Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pjanic iyi bi oyun ortaya koyuyo mu?ben pek göremedim de.dun bjkliler 2 dkda kirmizi yedi diye bjknin haklarini koruyo,has besiktasli demiş:asd:pjanic oyunu yavaslatiyo ve basit kayıplar yapiyo ne zaman izlesem.sanki kagit ustunde olan ortasaha mevzuları artik bitmeli

Su babel ve feg den kurtulalim aga biktim ya basimiza bela ettiler adamlari

kayseri bizi tarumar eder ben de sövüp ihraç yerim + gsyi bırakırım + küme düşeriz

8 alınırsa işler değişir takım biraz toparlanır

ama alınır mı derseniz? önce gtlerine don alsınlar. belmas puro alacak parayı zor buluyordur

Bu pjanic iyi bi oyun ortaya koyuyo mu?ben pek göremedim de.dun bjkliler 2 dkda kirmizi yedi diye bjknin haklarini koruyo,has besiktasli demiş:asd:pjanic oyunu yavaslatiyo ve basit kayıplar yapiyo ne zaman izlesem.sanki kagit ustunde olan ortasaha mevzuları artik bitmeli

Adana deplasmanına gitmemek için bilerek kırmızı yedi. Önce hakemin koluna vurarak şansını denedi, hakem o cesareti gösteremeyince sarısı varken artık %100 atılacağını bildiği itirazda bulundu. Pjanic benim çok beğendiğim, çok iyi bir oyuncudur ama TJK'da hiç kendini kasmadı ve bir şey oynamıyor.

Adana deplasmanına gitmemek için bilerek kırmızı yedi. Önce hakemin koluna vurarak şansını denedi, hakem o cesareti gösteremeyince sarısı varken artık %100 atılacağını bildiği itirazda bulundu. Pjanic benim çok beğendiğim, çok iyi bir oyuncudur ama TJK'da hiç kendini kasmadı ve bir şey oynamıyor.
Aynen hicbisey yapmadi bikac uzun pas disinda

Transfer yapamiyorsaniz bari cicaldauyu oynatmayin, her mac kirmizi yemis 10 kisi oynar gibi oynuyoruz.

mustafa eskihallaçı konya ve tinerspor istiyormuş. bu tinerciler parayı nereden buldu aga

elektrik faturası ödeyemiyor denen tinerciler gelecek sene için transfer yapıyor. bu işte bi tezatlık yok mu

City'den yok mu sadece ayağı olan ve pas yapabilen bir orta saha. u18 u19 göndersin birilerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt