- 15 Nisan 2010
- 21.207
- 5.406
- 1.858
XORUTSVNEvet morutan 8de oynaması oy birliğiyle kararlaştırıldı. hoşgeldin omar elabdellaoui
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
XORUTSVNEvet morutan 8de oynaması oy birliğiyle kararlaştırıldı. hoşgeldin omar elabdellaoui
pjanic oyunu yavaslatiyo ve basit kayıplar yapiyo ne zaman izlesem.sanki kagit ustunde olan ortasaha mevzuları artik bitmeli Nihat kirmizi son ana kadar hersey olabilir demişti transferde,soyadi kirmizi olan birinden korkmaliyiz bence.bekleyelimHorsezat omara lisans çıkıcak diyor. Ya Sabeur
Adana deplasmanına gitmemek için bilerek kırmızı yedi. Önce hakemin koluna vurarak şansını denedi, hakem o cesareti gösteremeyince sarısı varken artık %100 atılacağını bildiği itirazda bulundu. Pjanic benim çok beğendiğim, çok iyi bir oyuncudur ama TJK'da hiç kendini kasmadı ve bir şey oynamıyor.Bu pjanic iyi bi oyun ortaya koyuyo mu?ben pek göremedim de.dun bjkliler 2 dkda kirmizi yedi diye bjknin haklarini koruyo,has besiktasli demişpjanic oyunu yavaslatiyo ve basit kayıplar yapiyo ne zaman izlesem.sanki kagit ustunde olan ortasaha mevzuları artik bitmeli
Oynayamaz çünkü yaşı uygun değil. Bu yüzden zaten sezonun ilk yarısında kadroya giremedi hiç, çünkü ligde (ve kupada) ismi bildirilmemişti.Berk Balaban U21 lisansıyla oynuyor muhtemelen bu sene.
soyadım kırmızı olsa oğlum olsa adını da sarı koyarımNihat kirmizi son ana kadar hersey olabilir demişti transferde,soyadi kirmizi olan birinden korkmaliyiz bence.bekleyelim
Aynen hicbisey yapmadi bikac uzun pas disindaAdana deplasmanına gitmemek için bilerek kırmızı yedi. Önce hakemin koluna vurarak şansını denedi, hakem o cesareti gösteremeyince sarısı varken artık %100 atılacağını bildiği itirazda bulundu. Pjanic benim çok beğendiğim, çok iyi bir oyuncudur ama TJK'da hiç kendini kasmadı ve bir şey oynamıyor.
Veya 2 den 3 m€ cikarma.Bunlar şimdi Diagne ile fesih yaptilar da sene sonu yanlışlıkla tekrar 4 yıllik sözleşme yapmazlar herhalde?
minimum 15küme düşmemeyi garantilemek için kaç puan daha almamız gerekiyor

Haftanın takımına girebilecek bir transfer istiyorum