- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sen kudur la torrent hocan takımı küme düşürcek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adam bu son senem bırakıyorum hocalığı demedi miSchmidt'i sezon sonu için bağlamak lazım
Hala israrliyim. Dun standart kaleci performansi verdi. Tabi dun Ismail olsaydi en az 2 daha yerdikDün 1 puan almamızı sağlayan gecikmiş akıl![]()
Zuahahahaha
Taylanın oynadığı maçları daha izlersem sevsinler beni
Cok da emin olma ama 2 - 1 alir gibiyizKayseri’yi çemen yapar ekmeğe sürer yeriz renktaş. Seri galibiyetler başlayacak artık!
Bence çok kalite bi kaleci bunu tamamen oyuna katılımına göre söyülüyorum. Berkan ve taylandan daha çok takımı hücuma çıkardı helal olsun. Onlar da biraz şapkayı önüne koyup düşünsünler biz ne yapıyoruz diyeHala israrliyim. Dun standart kaleci performansi verdi. Tabi dun Ismail olsaydi en az 2 daha yerdik
Kim gelirse gelsin kaderde olani söyledimGelecek ile ilgili yapılan tahminin süreç geçmeden doğruluğu kabul edilemez
Her türlü oynayacak gibi. ortasahada yerli kullanmamiz gerek 1 tane mecburyaw bize berkanı izletmiyin. dransfer yapın.
Zuahahahaha
Her türlü oynayacak gibi. ortasahada yerli kullanmamiz gerek 1 tane mecbur
Zuahahahaha