Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
ft hocamın da gitme sebebi anlaşıldı, bu heriflere kör sağır adam bile dayanamaz ortamdaki negatif enerjiden depresyona girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis kendi kendini açıkladı o da olmasa neye inanacagimizi şaşıracagizAbi Gomis geldi mi? Merakimdan soruyorum
Olm beni daha da sinirlendirme. Ben çocukken GS'ın şampiyonlar ligi maçlarını izleyerek taraftar oldum, bu kulübün bir ağırlığı bir kültürü var , sana yazın ``Birbirimizin transferlerine girip fiyat arttırmayalım.`` diye alttan alta yalvaran adama madara ettiremezsin bu kulübü. Hele Rizespor denen şer yuvası kulübün ağzına asla sakız edemezsin. Burada mevzu Gedson değil. Sana operasyon çekiliyorsa açık açık isim vere vere hedef göstereceksin. Daha ne yapılması gerekiyor ?Sakin ol
Sakin olalim.
gomis aleynayla beraber kendini açıkladı, maaşı erden timur dinçer ödedi, görüşmeleri başka biri yaptı valla bilemiyoruz bi bakarsın vazgeçtik der yönetim belli olmazAbi Gomis geldi mi? Merakimdan soruyorum
Bu saatten sonra Galatasaray'ın ligin ilk yarısındaki başarısızlığın Fatih Terim'den çok yönetim ve yönetim dahilinde yapılan sabotajlardan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.ft hocamın da gitme sebebi anlaşıldı, bu heriflere kör sağır adam bile dayanamaz ortamdaki negatif enerjiden depresyona girer
Aynen diyecekYabancı feshedemedik limit yoktu vs vs becerıksızız hainiz diyecek hali yok ya