Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş maceraya gerek yok şuda 12-13 maç kaldı marcaoyu 6 ya Çek stoperde semih nelson yap

Pena
Boey Semih Nelsson Pwa
Marcao Pulgar
Halil Feghouli Kerem
Gomis

Sene sonuna kadar böyle oynarım ben olsam arkayı Marcao Pulgar ikilisi yap feghouliyede serbest rolde takıl de orta saha direncimiz yüksek olduğu için kimse elini kolunu sallaya sallaya gelmez

Bu arada ideal kadro budur;

-----------PENA----------
Boey--Nels--Marc----PvA
------Berkan--Pulgar------
---------Cicaldau-----------
Morutan---------Kerem---
---------Mostafa----------
İyiki hoca değilsiniz Çağatay bey yoksa küme düşmemiz garantilenmişti

Arkadaş maceraya gerek yok şuda 12-13 maç kaldı marcaoyu 6 ya Çek stoperde semih nelson yap

Pena
Boey Semih Nelsson Pwa
Marcao Pulgar
Halil Feghouli Kerem
Gomis

Sene sonuna kadar böyle oynarım ben olsam arkayı Marcao Pulgar ikilisi yap feghouliyede serbest rolde takıl de orta saha direncimiz yüksek olduğu için kimse elini kolunu sallaya sallaya gelmez
asıl macera marcaonun orta sahaya çekilmesi olur.

diagne feshinden sonra , Omar lisans resmi haber igeldi mi ? bir kaç gündür çok haber bakamadım.

Eğer öyle kullanılmışsa Omar'ı yollayıp Yedlin neden tutulmadı ve Yedlin lisanslı kalırdı diagne çıkarılarak. Orası çok mantıksız olmuş olacak. Omar yerine en azından sezon sonuna kadar 50 kere yedlini tercih ederim.

Kusura bakma renktaş bu orta saha hiçbir şey üretemez. Oradaki dörtlüden onumuzdeki sene kalması gereken tek adam şimdilik Pulgar olur ki onun ne vereceğini de henüz tam olarak görmedik.
Şöyle düşündüm pulgar duran topta tehlikeli cica ne olursa olsun taylan berkandan iyi oynar orada e feghouli de tartışmasız takımdaki en yetenekli topçu. Bunlar da kıvıramazsa bu işi küme düşeriz.

diagne feshinden sonra , Omar lisans resmi haber igeldi mi ? bir kaç gündür çok haber bakamadım.

Eğer öyle kullanılmışsa Omar'ı yollayıp Yedlin neden tutulmadı ve Yedlin lisanslı kalırdı diagne çıkarılarak. Orası çok mantıksız olmuş olacak. Omar yerine en azından sezon sonuna kadar 50 kere yedlini tercih ederim.

TFFye resmi olarak bildirildi.

bir takim dusunun forvetihtiyaci varken forvet almaz gonderir.
kanat ihtiyaci varken yine alma elde tutan oyuncuyu dusunmez bile.

Orta saha ihtiyaci varken elindeki 4 tanesini gonderir yerlerine bir tane getirip sayisal olarak bile sikintiya girer.

Son olarak 1 tanesi guven vermeyen sakat sagbeki varken 3 ay sırıtmadan oynayan yabancısını gönderir, oraya rotasyona girebilecek oğulcanı da gönderir. Üzerine 2 ay sonra dönecek forvet oyuncusunu da gönderir.
Bir gözü görmeyen yanından geçen top ve adam uyumunu ayarlayamayan adama lisans çıkarır.

Bu planlamanın içerisinde bulunan sportif zekayı tebrik ediyorum. Bu angutlugun hesabını umarım verir.

Şu Ömer Bayram'ı kadroya yazanlar Allah aşkına ya sol açık olarak ya da orta sahanın soluna 8 numara olarak yazın yeminle sol bekte izlediğim Ömer Bayram'a katlanamıyorken bir de Alanya maçında Aanholt ile yer değiştirerek sağ bekte de oynadı. Adamın defansının ne kadar boktan olduğunu görmemek için kör olmak gerek. Biri şu Torrent denen teknik direktör bozuntusuna söylesin nolur illa oynatacaksa Ömer Bayram'ı kendi kalemizden ne kadar ilerde oynarsa o kadar iyi diye anlatsın biri. Adam görmüyor. Kaç maç Ömer Bayram'ın sol bek oynaması yüzünden onlarca puan kaybettik.

Tchqinho giresundaymis vay be bizde bile direk oynardi

cassio de souza soares lincoln10

Gedson ilk geldiğinde bu forumda Gedson'a giydiren tayfa vardı. Takım düzene girince kalitesi ortaya çıkmıştı. Cicâldău'ya şu an yapılan muamele de benziyor buna. Orta saha oyuncuları bir ekip olarak iyi olduklarında kaliteleri ortaya çıkar. Melo olmasa Selçuk ve Sneijder aynı verimi gösteremezlerdi. Fernando olmadığında Ndiaye'nin performansını gördük. Bunun birçok örneği var. Berkan-Taylan-Cicâldău orta sahası birlikte başarılı olamıyor diye Cicâldău'nun kalitesinin bu denli yerilmesi o kadar saçma geliyor ki. Taraftar baskısıyla adamı yollarız diye çekiniyorum artık açıkçası. Yanında iki kalbur üstü orta oyuncusu ile müthiş fark gösterecektir takımımıza. Ayrıca oyuncuların bu form düşüklüğünün taktikle ve antrenmanla da çok ciddi alakası var. Mohamed ve Moruțan'ın geldikleri dönemki performanslarındaki düşüşün başka açıklaması yok. Birçok oyuncu giderek geriye gidiyor ve bunun antrenmanla ve takımın mental durumuyla çok alakası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt