Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Hayırlısı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok harika oldu bu. h.o.Hayırlısı olsun
Dalga geçmek maksadıyla veya vicdansız olduğum için yazmadım admin duyar kasma ne diyim kibarca gözünden sakatlanmış desem mutlumu olacaksın. Kulüp elinden gelen fedakarlığı yaptı zaten. amatörce davranıp bu hale geldiği için başka kulüp olsa sözleşmesini feshederdi biz hala bu adamdan medet umuyoruz ona isyanım yoksa bir insanın bu hale gelmesinden mutlu olacak veya dalga geçecek biri değilimIsrarla Omar için tek gözlü, kör yazarak neyi amaçlıyorsunuz, aynı şeyi siz yaşasanız kulüpten ayrılıp hemen işsiz kalmak mı isterdiniz?
Teknik heyet alıyorsa alıyor adamın suçu ne, yaptı bir hata, hayatınızda hiç mi hata yapmadınız?
Nasıl bir vicdani yapınız var sizin anlamak güç.
En son ne zaman tutturduğu ekstra birşey oldu diye sorunca , cevabı bulabiliyorsun.Levent Tuzemen hani yerli 8 no ile görüşüyorduk?![]()
Evetokulun mu var?
Sana mı sorucam duyar kasıp kasmayacağımı?Dalga geçmek maksadıyla veya vicdansız olduğum için yazmadım admin duyar kasma ne diyim kibarca gözünden sakatlanmış desem mutlumu olacaksın. Kulüp elinden gelen fedakarlığı yaptı zaten. amatörce davranıp bu hale geldiği için başka kulüp olsa sözleşmesini feshederdi biz hala bu adamdan medet umuyoruz ona isyanım yoksa bir insanın bu hale gelmesinden mutlu olacak veya dalga geçecek biri değilim
Katilmiyorum renkdas. Konunun vicdan ile alakasi yok. Profesyonel dunyada vicdan degil kontratlar konusur. Bu kulubun yapacagi ilk is, hakli sebepten Omar’in sozlesmesini fesih etmekti. Tek kurusta tazminat odemezdi. Yapilan hata denilip gecistirilemez kulube maliyeti 3-4 milyon euro ise.Israrla Omar için tek gözlü, kör yazarak neyi amaçlıyorsunuz, aynı şeyi siz yaşasanız kulüpten ayrılıp hemen işsiz kalmak mı isterdiniz?
Teknik heyet alıyorsa alıyor adamın suçu ne, yaptı bir hata, hayatınızda hiç mi hata yapmadınız?
Nasıl bir vicdani yapınız var sizin anlamak güç.
Tamam 3 milyar lira alalım. Bu süreçte borç sabit mi kalacak peki.4-5 milyar borç var 500 milyon mu alalım sadece yani

A spor haberi ciddiye almaya değmez bence.Kotuymus
Benim söylediğimle senin söylediğinin alakası yok. Günlerdir herkes tek gözlü, kör yazıp duruyor bunu yazıp durmak için bir sebep yok. Eleştireceksen teknik heyeti, yönetimi, x kişiyi sabaha kadar eleştir ama bokunu çıkardılar günlerdir aynı şeyi yazarak.Katilmiyorum renkdas. Konunun vicdan ile alakasi yok. Profesyonel dunyada vicdan degil kontratlar konusur. Bu kulubun yapacagi ilk is, hakli sebepten Omar’in sozlesmesini fesih etmekti. Tek kurusta tazminat odemezdi. Yapilan hata denilip gecistirilemez kulube maliyeti 3-4 milyon euro ise.
Yok ondan dolayi demedim, genel olarak son haftalardaki performansi Galatasaray taraftari tarafindan begenilmiyor.A spor haberi ciddiye almaya değmez bence.
Ooouuv çok kritik admin bey sinirlenmiş üsluba bak tutmayalım küçük enişteyi duyar kastığınıda kabul ettiğine göre sıkıntı yok banlayabilirsin sıkıntı yok gerçi küfürde etmedim amaSana mı sorucam duyar kasıp kasmayacağımı?
Ashabımı bozma benim, başlatma kulübüne de isyan ediyorsan kulüpte tutanlara et ki onun da iş kanununda karşılığı vardır belli bir sürede feshetmezsen kafana göre edemezsin sonra, adam kaza geçirdikten hemen sonra edecektin edeceksen, silah zoruyla oynatmıyorlar kimseyi. Adam gözünü kaybetme noktasına geldi yok kör yok tek gözlü yazıp durup laf edilince de tatava yapmayın.
Gidin twitterda mı yazıyorsunuz nerede yazıyorsanız orada yazın.
Yapma admin kandırma GaassaraylılarıTorrent onu Nelsson'un yerinde deneyecekmis.