Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Opsiyon var diyolar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğinde bir şey yok yav güya bu oyuncuları götüren bartuğ,mustafa kapıyı vs gibi menajerlerin oyuncularını liste yapıp almayacakmışız aramıza boş bir sallamasyon yani.Bu gün altyapı ile ilgili yemi bir sisteme geçiyoruz onlarda yakında açıklanacak dedi B. Elmas ama artık hiç bir dediğine güvenemiyorum. Yoksa kurtuluşumuz alt yapı hem bizim alt yapıdan oyuncu çıkarmalıyız hem de Olympiakos gibi diğer büyük takımların alt yapısındaki onlara göre çok öne çıkmayan ama bizim için gayet yeterli potansiyelli oyuncuları almalıyız artık.
Oyunu yönlendirme işini ilerde Cica yapar herne kadar burada çok kötü oyuncu dense de pas kalitesi ve oyun görüşü gayet iyi bir isim geldiği ilk zamanlarda ve Avrupa maçlarında bunu gayet gösterdi sonra fiziksel olarak büyük düşüş yaşadı. Bize lazım olan topla dribling yapabilecek biri.Iyide bize daha cok oyunu yönlenirecek bi 8 no lazim.
Yani gelmeli bir ortsaha daha,trabzon macinin ilk yarısı her maca yansir ve pozisyonlar artik gomisle gol olursa ihya olur,uefada ceyrek final icinde umitlenirizİşin açıkçası Diawara ya da razıyım ben Sergen,
Orta sahada Pulgar & Diawara ikilisi dolu dolu bir orta saha hattı olurdu
Yok işte zorlamaya gerrk yok başkan da opsiyon demedi 3 ay için ihtiyacmımz var dedi, yazın başka 6 nunara alırız, g3dsonu alamayan buna 8-10 vermez zaten. Yazın boştaki 6 nunaralardan alırız birtane.Opsiyon var diyolar..
Yok bunun haricinde alt yapı sistemiyle ilgili bir şey dedi. Ama dediğim gibi hayata geçmeden inanmam artık.Dediğinde bir şey yok yav güya bu oyuncuları götüren bartuğ,mustafa kapıyı vs gibi menajerlerin oyuncularını liste yapıp almayacakmışız aramıza boş bir sallamasyon yani.
Trabzon maçında çok net bunu hissettim var ya,Yani gelmeli bir ortsaha daha,trabzon macinin ilk yarısı her maca yansir ve pozisyonlar artik gomisle gol olursa ihya olur,uefada ceyrek final icinde umitleniriz
Kale kesin yerli olmalı ama muslera varken biraz zor, mecburen oynatacaksın onu. Bana göre planlama berkan, emrekılıç(yunus), kerem yani iki kanat ve 8 numara yerli planlanıyor. Büyük hata ama öyle. Diğer yerli stopetlerdrn birini göndetirsek Ozankabak olur ama onun içinde bjk devreye girerse o alır. Kaan ayhan da ts veya bjkye gider zaten kesin. Bizde semihkayaya kalırz.Bence yazın da alamadıkları Gedson u Ocak ayında bir daha alamamak hele hele ki rakibimize kaptırmış olmaları asıl problem. Ahmet Nur Çebi yaz transfer dönemi bittikten sonra Pjanic ve Gedson arasında Pjanic i tercih ettik yoksa Gedson u almıştık açıklaması vardi o zaman Allah affetsin haydi ordan demiştim ama adam önce Pjanic i sonra Gedson u aldı. Pahalı mahalı taraftarın istediği Ghezzal ve Rosier i de kaptırmadı Galatasaray a helal olsun en azından popilist anlamda da olsa Beşiktaş ı ezdirmedi Burak Elmas a
Gelecek sene elimizde tutabilirsek Kerem ve Yunus banko yerli oyuncularımız olur, bana kalırsa Okan da kaleyi ligde devralması gerekiyor. Yine e 4. bir yerli oyuncu daha gerekiyor orası sıkıntı işte. Keşke Ozan Kabak geri dönse diyorum üçlü savunmada
Üçlüsü beni mutlu ederdi açıkçası, hem piyasasının da bayağı düştüğüne inanıyorum artık işin açıkçası en son Norwich performansından sonra Avrupa da öyle EPL de filan kendine şans bulabileceğini hiç sanmıyorum
Marcao-Nelsson-Ozan
Yaw ne onemi var ki zaten iş bitmiş isterse 22.43te açıklasın hicbir farki yokRize veya bjk gedsonu 19.05 te açıklarsa çıkacak olan cümbüşü izleyin![]()
en azından 11 miz belli artık.Pena
Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt
Pulgar - Berkan/Taylan
Kilinc - Feghouli - Kerem
Gomis
Ben Torrent’in bu 11 ile oynayacagini + Morutan’dan cok Babel’e sans verecegini dusunuyorum.
Kardes daha transfer olmayacak baskaninin issizlik maasi dun yatti o da mutfak masrafina gitmistir don alamaz dahaDiawara+umut güneş iyi olurdu
Rize veya bjk gedsonu 19.05 te açıklarsa çıkacak olan cümbüşü izleyin![]()