Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten Gedson konusundaki son lafım şu olur.

Umarım ısınamaz , katkı veremez ve Rize küme düşer...o zaman bu fotografı 50 kere o başkana yollamak nasip olur inşallah. gidipte bu adamları ligde tutarsa orada hakikaten içimde düğüm olur.

başkada gedson lafım olmayacak - yönetimin gözüne sokuyorlar yeteri kadar bunları, hakediyorlarda.

Bu sezondan tek beklentim ligde kalmak ve r*ze ve b*k ye koymak

Vizyonsuz ezik herif.
Düştüğü hale bak, bu mala fazla anlam yüklemişiz tek suç bizim Gs taraftarının.
Gedsona kizmak sacmalik cocuga helal olsun son gune kadar bekledi bizde sadece 6 ay oynamasina ragmen.

Biz ne cocukluk aski maski oldugu halde 3 kurus fazlasina fbye giden mhyler alperler gorduk. Burada kizilacak tek taraf rezil gs yonetimidir. 20 gun icin dandik kaleci kiralayacaklar diye almadilar gedsonu

bu kalan süreçte konyaspor'a destek vermem elzemdir
2022/2023 sezonunda görüşmek üzere

download.webp

Rizenin düşme mücadelesi yaptığı son maçta, bu vatandaşın çapraz bağları kopar, rize düşer ve jk babayı alırsa ne güzel bir senaryo olur 😅

Hakikaten Gedson konusundaki son lafım şu olur.

Umarım ısınamaz , katkı veremez ve Rize küme düşer...o zaman bu fotografı 50 kere o başkana yollamak nasip olur inşallah. gidipte bu adamları ligde tutarsa orada hakikaten içimde düğüm olur.

başkada gedson lafım olmayacak - yönetimin gözüne sokuyorlar yeteri kadar bunları, hakediyorlarda.
Hamza bunu 10 numara falan oynatır zaten katkı vermez

para için herşeyi yapar mısın
Recep ben değilim mesele, genç bir futbolcu gibi düşün, 10 futbolcudan 9 tanesi bu kararı verir.Biz az teklif yapmadık bakın biz hiç teklif

yapmadık.2 takım teklif yapsa fazla verdi diye onlara gitse haklısınız.

Biz avrupada devleri dize getirirken nasil olduda rize seviyesine indik bunu sorgulasin herkes Gedson falan hikaye.

Aynen hatalı gedson. Metin oktay ruhuyla direnmeliydi bi sene daha oynamadan geçirip bize gelmeliydi.adam oynamak istiyor işte rizeye bile gitmesinin açıklaması yok başka. Başımıza daha ne gelebilirdi bilmiyorum

Gedsonu taraftarlar olarak biz abarttık taraftarların istediği bir oyuncuydu Alınmak istense alınırdı diye düşünüyorum şartlar zorlanırdı. Artık önümüze bakmak lazım Bu transferler artık can sıkmaya başladı Transfer çalımı olarak görmüyorum. İrfan Transfer çalımı olabilir ama gedson değildir.

evet odağımıza karar verelim boş ağlama suçlamanın yeri yok

1643813281939.webp

Ya beyler GEDSON a niye sallıyorsunuz adam zorlamı gelecek almadı bizimkiler ha Rize ye gidilmez o ayrı konu ama Gedson a sallamayın bir de her futbolcuya gereginden fazla anlam yüklemeyin ders olsun bu da size
renktaş adamın benficada geleceği yok ,kapıyı gösterdiler oyuncuya ,bizde sırtından hançerledik ,hayatının şokunu yaşadı,e başka talibi yoktu ,bu çocuk futbol oynaması lazım ekmek parasını kazanması lazım.ihaneti eden bizim klüp.çocuk baktı ortada kaldı son seçenek çıktı karşısına o da mecburen kabul edip yoluna gitti.

Dursun bile elmasın yaninda florentino perez gibi gozukmeye basladi gozume, yarın gelse sevinmeyecegimin garantisini veremiyorum.
Yürüyün gidim kardesim, istifa edin, birakin klübün tarafın yakasını artık. Amacınız ne sizin, ne gibi artilar kazandiriyorsunuz bu klübe orda bulunarak ?
Oooof offf...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt