Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan denen oluşum niye susuyor hala her şeye açıklama yapmasını biliyorsunuz.Bugün susan bir daha konuşmasın satılıklar sizi

Geldiğiniz güne lanet olsun başka diyecek birşeyim yok

Simdi bi komple teorisi yapayim. Bizim taraftarlar isitanin mesajlarini ifsa etti baski yapti vs bu isitan dene elemanda besiktasa birakti gedsonu bilerek isteyerek
Aynen hep taraftar suçlu zaten yoksa bu yönetim tarihin en iyisi zaten ya. Isteseler messiyi bile alirlar ama hep taraftar yüzünden oluyor!!

Gedsonu forumdakilerin aksine pek beğenmesem de , hatta şuan ihtiyaç duyduğumuz orta saha profili olduğunu düşünmesem de 1.5 yıl transfer gündemimizi meşgul eden bir oyuncuyu rizesporun dahil olduğu şekilde çalım yiyerek kaybedersek, bu kulüp tarihindeki en büyük fiyaskolardan biri olur. Tarihe geçer. Hesabı da sorulur.
Olur degil, oldu.

Yalnız güzel transfer çalımı ama şu Euro kurunda 6M + sonraki satıştan %50 pay doğruysa ciddi para. Adamı kar etmek için en az 15 e satmaları lazım

Kafayı yiyeceğim 6m gibi komik bir rakam üstüne 5 taksit yaptırmışlar sırf dalga geçmek için Rizeye kiralıyorlar.

Biz günlerce neyi konuştuk hani Bb anlaşması vardı çok para istiyorlardı?Çıkın konuşun yüzsüzler, utanmazlar.

Geçmiş olsun. Yönetim dağılmış vaziyette en kısa sürede iş bilen adamlar kulübün başına gelmeli diyeceğim zaten ama hep 3-5 iş bilmez culsuzun etrafında dönüyor secimler..

Şu bjk ve rize olayının gerçek olduğunu artık sindirelim ve kabullenelim

Rezilliktende öte birşey bu Gedson konusu almak istemezsen çıkar bütçemize uymuyor dersin, menejerin daha fazla para kopartmasına müsade etmiyorum dersin, hocama sistemime uymuyor dersin kapatırsın konuyu. 3 kuruşluk camialara şu kulübu küçük düsüremezsin. Istifaya zorlanmalı bu adamlar.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

İçimizdeki firavunsun bunu belli ettin derhal hemen istifa et bu süreç yaşanmamış olsun sen hiç olmamışsın farz edelim..

Aynen hep taraftar suçlu zaten yoksa bu yönetim tarihin en iyisi zaten ya. Isteseler messiyi bile alirlar ama hep taraftar yüzünden oluyor!!
Ne alaka 😂😂😂😂 yönetimin icindeki isitan denen herif bu isin icinde bayagi parmagi var bence. Bu yönetim komple istifa etmeli yoksa bu taraftar istifa ettirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt