Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kulisi Allah aşkına ,bizimkiler almak istemedi torrentmie ne halttir o yardımcı herifin sözünü dinlediler yada daha kötüsü almayı beceremediler sadece oyaladilar taraftarı
İşine gelince 70 milyon euroluk oyuncuydu demeyi biliyor herkes. Rize ne alaka. Karagümrük olur, Kasımpaşa olur İstanbul takımıdır bir nebze anlarım. Hısımlı olduğun Rize nedir. Çapı nedir Rize'nin. Bas bariz bir dolaplar dönüyor.

Sosyal medyadan atıp tutuyordun Başkan sen de klavye delikanlısı çıktın. Yönetemedin beceremedin, istifa etti götünü görelim.

Allah sizi bildiği gibi yapsın çapsız herifler Instagram postlarini da silmiş gece zerre inanmıyordum bjk işine ..Rezil kepaze olduk resmen bir de üstüne rize kiralıyor ..Bu kadar aptal saptal heriflerin GS üyesi olması bile kabul edilemez

Kumpas,oyun vs her neyse.gedsonda rizede oynayacak kadar şabanlastiysa kendisine de gecmis olsun.bi bok olmaz bu mentalitedeki adamdan.benficada kendini kanitlamaya calisirsin,fransadan bi takim bulursun yine de rizeye düşmezsin.rezillik her türlü

Yönetimin hatasına binde bir milyon şeyler yazarım da onların çapı belli, Gedsonda da karakter yokmuş ki. Geçmişini biri sil deyince silecek kadar biri için de yani...TR liginde piyasası olma sebebi bile Galatasaray. Bize olan ortak nefretleri. Ben en çok Onyekuru'yu almadığımız zaman üzülmüştüm açıkçası. Bize daha gönülden bağlı bir topçuydu bence ki benzer süreç onda da yaşanabilirdi. Hala dedikodular var ama sanmıyorum, yem diye atıldı.

Öyle silmekle hikayeler bitiyorsa zaten kullanılmışızdır. Ne hali varsa görebilir. AL şartı var diyenler de vardı, jknin katılacağı net mi, lig daha bitmedi? İki takım parayı kırışıyor ekstra, bize 6-8 çektiklerini açıkçası düşünmüyorum. Rize ve jk vizyonunda olan bir topçuyla da bu kadar oyalanmış olmamız, evet daha büyük skandal.

Yazdan beri bu bölgenin gidirelmemiş olması art niyet. Bunlara varım da menajeri ile oyunlar çevirmiş, intikam almak için bize karşı olanlarla bu yolu, Rusya tarafı da açıkken ve denilene göre 1 hafta önce masadan kalkmışsak Avrupa tarafı da açıkken bu yolu tercih ediyorsa o da masum değildir. Dünyada tek oyuncu oymuş gibi davranmak en büyük hatamız. Bu oyuna gelip bizi böyle rezil ettirmeleri de skandal. Yönetim ve menajerin gazına gelen Gedson bile isteye taraftarı bu duruma soktu. Üzülürsem de çok isteyen kesime üzülürüm.

Tam bir rezalet tam bir skandal gerçekten yazıklar olsun söylenecek söz yok adam kapımızda yattı resmen tek başına orta sahayı toplayacak bi adam bilerek isteyerek almadılar resmen yok para yokmuş da bjkde para mı var onlara yok mu bb anlaşması kontenjan yokmuş alma o zaman üç beş maç için yabancı kaleci akıl alır gibi değil olanlar rizenin diline düşürdü bizi rize ya rize çok kötü şekilde gönderilmeli bu adam zira kaldığı müddetçe orta sıra takımı yapar bizi fbden beter hale getirir

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem benficayi hem gedsonu beklet aga tabiki adamlar besiktasla rizeyle anlasir bikmislardir nefret etmislerdir bizden. Adamlar her türlü kolayligi saglamistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt