Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adam isitan icin gerekli aciklamayi yapacaktir dedi o bile takmadi herifi ne istifa etti ne bisey bu adamdan ne bekliyoruz ki
Yaptı ya beyaztv'de rengo aşkolsun, Çakar bile içinden geçti adamin.
O koltuklarda bulunma amaçları dogrultusunda klübe idari zerre fayda saglamadikları gibi, verdikleri zararın haddi hesabı yok.
Suratlarina tukuruyorsun, yarabbi şükür diyorlar, bu zihniyetten gelecek hayır Allah'tan gelsin.

takım 30 puan geride nerdeyse küme düşecek devre arası transfer dönemini barca b takımı kalecisi ve gomisi alarak kapadık sanırım hahahahaha

Ne alakası var yaa biz alıp Giresun'a 6 aylık kiralık versek o zamanda Giresun'a kadar düştü diyecek miydiniz.

Adamı alamadılar işte çocuğa bok atmaya gerek yok. Tepki verilecekse yönetime verilmeli.
Renktaş sanki getsonu biz istedik de o mu gelmek istemedi? Adam napsin daha kendi bonservisini kendimi ödesin cebinden

Bu yönetim net ihanet içerisindedir. Galatasarayın kötülüğü için başa gelmiştir yaşananların başka bir açıklaması olamaz.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pulgar kim zaten ya gelse ne olur gelmese ne olur Allah aşkına.

Yazıyorum buraya

1. Mart ayına kalmaz Torrent gider
2. Mayıs ayına kalmaz bu yönetim gider
3. Barcelona B Takımı kalecisi 1-2 aya fesih olur
4. Sezonu Alt yapı hocası ile ancak tamamlarız çünkü Bülent Korkmaz vs gibi Galatasaray'lı bile bu adamları kabul etmez daha.

Pulgar kabul etti denildi 1-2 gun önce,gelir o.8 numara alsinlar acil

Senin yapacağın işe ben ne diyeyim Burak Elmas. Gedson için konuşulan rakamlar da gayet makul. %50 satıştan pay vermesi umrumda bile değil. Sonuçta bu adam form tutarsa zaten fazlasıyla kazandırır. Transferi yapamamak bir yana dursun, beşiktaş'ın transfer edip rizeye kiralaması bizim adımıza trajikomik bir durum. Rezil olduk. Başka izahı yok.

Pulgarda para falan istenmiştir bizim fakirler de de para yok gelmeyebilir. O 41 oy bana !!! İdi de seçilmeyeydin keşke.

Pulgar hayal kırıklığı olacak gelse bile. Yoklukta nicelik olsun diye bende gelsin diyorum ama nitelik katacağına inancım yok.

yıllık 2.5 m eurodan Elneny'nin 4 yıllık sözleşme teklifini kabul etmeyen B.Elmas ne hallere düştün gör. İtibardan tasarruf yapılmaz 6 ayda kaliteli 1 2 tane orta saha alamadın ne hallere düştün.

Hocan gitti ligde rezil oldun, 6 ay bir adamın peşinden koştun son gün hem Rize hem Bjknin maskarası oldun. Sorsan Galatasaray'ın geleceğini düşünüyoruz derler en büyük yalan da bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt