Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin suyunun bu olaylara bağlı olarak kaynaması, gecikmiş tepkilerin oluşu daha üzücü. Çünkü geçen her zaman GSmizin aleyhine işliyor. Yazılan her şeye inanıp misal bir hafta önce masadan kalktık sözüne inanmamak da garip. O bir haftada her yer acıktı. Son ana kadar kendileri beklemişse fiyat arttırma vardır işin içinde, mecbur kalıp dönerler nasılsa diye beklemişse yani en az yönetim kadar Ahmet'in adının geçtiği yere de masum bakamam. Bu olayın için de iki değil üç kulüp var bakılırsa. Salih'i alan başak da bu işin içinde. Bir şekilde onlar da bence mani mani içinde. Ne tesadüf ki Rize ve Başak yani? Benim üzüldüğüm tek şey göz göre göre bu yönetime şu noktaya kadar tahammül gösterilmesi... Asıl sorgulanması gereken bu. Kişilere dokununca feveran olan taraftar yapısı. Ya GS ?..

Ağır tiner içeriyor spoiler
3A594E3A-1F28-4A75-8997-9B708AABCE1B.webp

Daha 6 gun var bu lanet dönemin bitmesine.ama gec degil.babel ve diagne denen manyaklari fesih et.bi 8 numara ve rony lopes vs birini çöz

Nihat özdemirin bile tff başkanı olduktan sonra, fb'yi bu kadar aleni şekilde desteklemedi. Ama burak çapsızı 4 ayda klubün tüm değerlerinin içine etti. Allah bin belanı versin.

Nihat suan bizim baskan olsa, sanki biraz isin bokunu cikartiyorum taraftar beni postalamasin diye Gedson transferini ekstra puan kaybetmemizi beklettikden sonra, geri biraz taraftardan kredisi yükselmesi icin bari son günde transferi bitirirdi.

Taraftar galeyana gelmemeli. Agir kumpas var. Hem icerden hem disardan. Bu sezon ne yapip edip kumede kalmaliyiz. Sonra ihanet icerisindeki BE yonetiminden kurtulup yeni bir sayfa açacağız. Enkazı kaldirmak 5 6 sene surecek. Ancak sonra intikam zamani gelecek.
Aga kumpas varsa ki bencede var, çıksınlar açıklasınlar ne var ne yok ve takımı ligden çeksinler. Başka hiçbirşey bunları kurtaramaz.

Bu olayın tek olumlu tarafı olur benim için yönetimin gidişi hızlanır artık durdukları bir saniye bize zarar. Defolun artık

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TFF'ye 35 oyuncu bildirebiliyoruz. 1 Ocak 2001'den sonra doğanları bildirmemize gerek yok. Bu oyuncuların en fazla 14 tanesi (bir tanesi 25'ten küçük) yabancı olabilir, en fazla 3 tanesi kaleci olabilir, en az 14 tanesi Türk millî takımında oynama uygunluğuna sahip olabilir; bunların 4 tanesinin 1 Ocak 1997'den önce doğup 15 ile 21 yaş arasında kulübünde en az bir yıl oynamış olması gerekirken, 2 tanesinin de 1 Ocak 1997'den önce doğup 15 ile 21 yaş arasında Türkiye'deki bir kulüpte en az bir yıl oynamış olması gerekir.

Yabancılarımız:
Muslera
Elabdellaoui
Aanholt
Babel
Mohamed
Gomis (muhtemelen)
Moruțan
Peña
Nelsson
Cicâldău
Teixeira
Feghouli
Diagne
Boey

21 yaşından önce kulüpte en az bir yıl oynamış 25 yaş altı oyuncularımız:
Güney
Balaban

21 yaşından önce TFF'ye bağlı bir diğer kulüpte en az bir yıl oynamış 25 yaş altı oyuncularımız:
Aktürkoğlu
Yılmaz

Kalecilerimiz:
Muslera
Çipe
Peña
Balaban
F. Öztürk

Diğer oyuncularımız:
Antalyalı
A. Öztürk
Çağlayan
Bayram
Kutlu
Kılınç
Turan
Dervişoğlu

21 yaşından önce kulüpte en az 1 yıl oynamış 25 yaş altı 4 oyuncu zorunluluğunu tamamlayamayacağımızdan burada Gökay Güney ve Berk Balaban bildirilirse dahi iki eksik bırakacağız. Kalecilerimizden de en fazla üç kişi bildirilebileceği için iki kişi bildirilemeyecek. Orta saha transferi yabancı olursa da bir yabancı eksiltmemiz gerekecek.

ahahahahahahahaahahahahahah
açıklama istemiyoruz senden istifa istiyoruz!

Rize forması ve sonrası Bjk forması ile mi görecektik seni, keşke hiç tanışmasaydık :cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt