Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen özcan; dün gece Gedson-bjk olayı ortaya çıktıktan sonra, Galatasaylı yöneticiler araya giriyor bjknin teklifinin üzerinde teklif veriyorlar hem oyuncuya hem kulübüne ve red cevabını alıyorlar, hatta rakamı siz belirleyin demişler yine de red yemişler.

Gedson dün itibariyle artık sadece bir transfer konusu olmaktan çıkmıştır. Bir iki gün önce "artık biz yokuz" denseydi sorun yoktu. Ama artık sorun var. Nedir bu her sene rakiplerden 2-3 kazık yemeden rahat edememe durumu yaw. Bu alışkanlık hoşlanmaya mi dönüştü birilerinin biryerlerinde... Allah sizi bildiği gibi yapsın vizyonsuz herifler...

gs camiasında gelen hep gideni aratır diyordum.
fakat bu vasıfsız başkan ve onun kurduğu düşük iq yönetim kurulundan daha kötüsü insanlık tarihi boyunca asla gelmeyecektir.

ben bu kadar beceriksiz, iş bilmez, bir baltaya sap olamayacak heriflerin seçilerek bir araya geldiğini ilk defa görüyorum. hatta artık gerçekten art niyetli olduklarını, ihanet ettiklerini düşünüyorum.

biz bu küme durumlarına gelmeden çok evvel söylediğimizde yangıncılıkla suçladılar. başkan olacak arkadaşın bütün hayatı yalan üzerine kurulu. ayrıca şu son gedson olayında kulübe verdiği itibari zarar akıl almaz.

seçim öncesi verdiği demeçlerle yaptıklarını karşılaştırdığımızda çoklu kişilik bozukluğu olduğunu düşünebiliriz. tek tek hepsini yazmaya gerek yok. tez kellesi vurula.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt