Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay soyle birse oldu.

Bir gece kulubune gidersin, orda bir bayanla bakisirsin, gulusursun. Yarim saatlik bir isin cikar, bir bakmisin baska adam eve goturuyor.

Keşke dedigin gibi olsa ama son kalede yıkıldı artık bu camia en az 20 yıl bir mucize olmqzsa satılmazsa falan şampiyonluk göremez bu genel kurul,taraftar yapısıyla.Fatih Terim bu camianın başına konan bir talih kuşuydu o gelmeden önce 3.büyüktük.Şimdi 3.büyuk bile olamayacagız bu cümleleri kurarken içim kan ağlıyor ama gerçekler bu malesef.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen bunları sakin kafayla yine düşün derim renktas 3 sene belki şampiyonluk göremeyiz bunlar gidene kadar ama Galatasaray ismi lekelenmez bu şarlatanlarin anca ismi lekelenir bir Gedsonla biz 3. Büyük bile olamayız noktasına gelmek akil düşünememek demektir sinirle söylüyorsun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimi sürekli istifaya çağıralım o ayrı ama bu saatten sonra takımımıza hocamıza sahip çıkalım isteyen istediğini desin ben pazar günü yine maç saatini beklicem bugünlerde gelir geçer Asaletin bize yeter Galatasarayim bu olay yönetimi tamamen bitirdi ama takımımıza olan sevgiyi daha da arttirmali biz sahip çıkmazsak iyice düşene bir tekmede biz vuralım derdine düşen sırtlanlarla çakallarla dolu futbol ortamı

Kaç gündür bunu diyorum. Takıma Florya’da stadda full destek ama maç sonu yönetime tepki olması gerekiyor.
Bu devran da geçecek bugün o dalga geçmeye çalışanların Hesap vereceği gün elbet gelecek

Resmi aciklama geldi:

Gerçekler bu malesef,bu taraftar yapısıyla küme duşmeyi sonuna kadar hakediyoruz bu camianın çapı bu kadar.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması
Ağır terimci biri olarak Bizim klup hiçbir zaman azla yetinmez vasatı gördüğü an gözünün yaşına bakmaz. Fener bjk başkanları kaç yıl kaldı. Bizde dursun değişti şimdi de eminim martta ibra etmeyecekler burak değişecek

Kaç gündür bunu diyorum. Takıma Florya’da stadda full destek ama maç sonu yönetime tepki olması gerekiyor.
Bu devran da geçecek bugün o dalga geçmeye çalışanların Hesap vereceği gün elbet gelecek
Tuna kardeşim bu hayatta kimse ölümsüz değil ölümsüz olanlar kurumlardır kişiler değil herkes her şeyin ne olduğunu biliyor gün olur devran döner rize domalir karga domalir Cimbom yine silkeler takmasin kimse kafasına biz takımımızi yalnız bırakmayalım hele hele bu sezon bu ortamda yem yapmak için pusu kurmuş beklerken hepsi

Gedson, gelecek sezon itibarıyla, 5 yıllığına Beşiktaş'ta. (De Marke Sports)

Yok agalar ben bir süre sudokuna yöneliyorum. Ne sesini ,ne sıfatını kaldırmıyor içim.Hele yüzsüzce yalan söylemesi sinirden çatlatır adamı. Size iyi nöbetler ,sabırlar.

Demek ki gedson gelse BE'ye kredi verilecekmis, her şey toz pembe olacakmış. Bu benim açımdan daha skandal bir şey. Allah korumuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt