Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes'te ne gibi problem varki bizim kulüpler hariç kimse istemiyor. Mesela Braga 6 milyon euro verip alabilirdi parlatıp satardı da. Portekiz liginden herhangi bir takımın istememesi de garip.
Kendi rakiplerine vermek istemiyor olabilir Benfica ?

Rusya'dan teklifler vardı ?
belki oradan gelen teklif maddi yönden yeterince tatmin edici değildi.
rize'ye ömürlük gitmiyor sonuçta. sezon sonunda beşiktaş'ta olacağı bir teklif kendisine çekici gelmiş olabilir. uzun süre top oynamamışken rize'de medya ve taraftar baskısından uzak kalıp maç ritmi kazanarak sonraki takımına hazır olma şansı elde edeceğini düşünmüştür belki de.

Uydum imama Gs nin cenaze namazını kılmaya. EL FATİHA

cenazede-dikkat-ceken-goruntu-burak-elmas-i-14686828_6029_o.jpg

Neden ıstıklıyalım? Adam son güne kadar bizi bekledi,bizim başkan alamadıysa çocuk ne yapsın?
Bakınız :Onyekuru "Türkiye'de GS'den başkasında forma giymem." . transfer olmasa bile takdir kazanırsın.

İstediğini yapar tabi , bizim rakibimize gidersede ıslıklanır. Hemde Rize ile geçtim BJK yi

Dediğim gibi transfer süreci ve "istesek bitrirdik, böyle tercih yaptık" kısmını kenara koyuyorum. O gedson'dan hariç bir konuya dönüştü şu an bende.

1.5 yıl için 1 milyon euro kiralama ücreti, 7.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla gedsonu almamak kelimenin tam anlamıyla gerizekalılıktır. Ama ben bunların gerizekalı olduğuna kesinlikle inanmıyorum, bu adam kesinlikle hain. Bilerek isteyerek zarar veriyor.

Yavaştan istifa nöbetine doğru harekete geçelim

Burak Elmas'ın haklı olduğu mevzular var. Özellikle reyting uğruna kasıtlı aleyhte yalan haber pompalayanlara hukuki işlem şart. ancak boşladıkları çok fazla şey de var. Özellikle iletişim mevzusu.
Madem Gedson ile ilgilenmedik daha acil pozisyonlara adam almaya karar verdik o andan sonra bu yaşananlara müsade etmeyeceksin film kopana kadar nerdeydin çık açıkla almayacağız diye. Şu açıklamayı 2 gün önce yapsa böylemi olurdu. Rezil başkan.

1.5 yıl için 1 milyon euro kiralama ücreti, 7.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla gedsonu almamak kelimenin tam anlamıyla gerizekalılıktır. Ama ben bunların gerizekalı olduğuna kesinlikle inanmıyorum, bu adam kesinlikle hain. Bilerek isteyerek zarar veriyor.
Bunlar Galatasarayli degil aga

Gedson Fernandes'te ne gibi problem varki bizim kulüpler hariç kimse istemiyor. Mesela Braga 6 milyon euro verip alabilirdi parlatıp satardı da. Portekiz liginden herhangi bir takımın istememesi de garip.
Marcao da Chavezdeydi niye kimse almadı. Talisca'yı neden portekiz takımları kiralamadı falan mı yazalım kanka

belki oradan gelen teklif maddi yönden yeterince tatmin edici değildi.
rize'ye ömürlük gitmiyor sonuçta. sezon sonunda beşiktaş'ta olacağı bir teklif kendisine çekici gelmiş olabilir. uzun süre top oynamamışken rize'de medya ve taraftar baskısından uzak kalıp maç ritmi kazanarak sonraki takımına hazır olma şansı elde edeceğini düşünmüştür belki de.
Sonuç olarak Galatasaray'ın itibarı alt üst oldu. Geçen sene İrfan, Mhy şimdi Gedson. Daha neler göreceğiz kim bilir ?

Bakınız :Onyekuru "Türkiye'de GS'den başkasında forma giymem." . transfer olmasa bile takdir kazanırsın.

İstediğini yapar tabi , bizim rakibimize gidersede ıslıklanır.
Vallaha bakalım görücez ama bu tarz çalımlarda benim gördüğüm en az suçlu futbolcu.

Bu Kap olaylarında bir değişiklik mi oldu nedir ? Önceden oyuncu gelmeden daha uçak biletini almadan kap gelirdi. Şimdi oyuncu formayı girmiş klüpte başkanla tokalaşıyor, başkan bir oyuncuyu aldık maçtan sonra gelecek diyor ama Kap falan yok.

Net olarak Campos geldikten sonra Gedson transferinde karar değiştirildi diye düşünüyorum. Ligdeki sıralamamızdan dolayı 6 aydır oynamayan 8 numara yerine devamlı oynayan 6 numara alınmasını tavsiye etti. Kaledeki sıkıntı da buna tuz biber ekti.
Pulgarda oynamıyor bu sene sakatliklarla boğuşmuş bu sezon.

Senin için çok da önemli olmayan adam için neden Benfica ile görüşüyorsun eğer almayacaksan ve taraftar bu kadar beklenti içine girmişken neden günlerdir Gedson Fernandes gündemimizde yoktur diye açıklama yapmadin ?

Beyler başkan artık nezaketli olmayacakmış salon erkeği çizgisini bozdunuz, mutlu musunuz ?

Pena
Boey Nelsson Marcao PVA
Pulgar Berkan
Emre Cicaldao Kerem
Gomis

napalım bu da idare eder ztn takım şu mallığı ve cenabetliği üstünden attığı taktirde ligdeki suni konumundan yükselişe geçecektir. UEFA ise allahın taktirine kalmış. bu nahoş sezonu atlattığımız taktirde yazın bazı kallavi kontratlar ve bazı yedek armutlar gidince takviye yapılacak yer açılacaktır. kiradan dönenler de gelecek bunu da unutmayalım. allahın jetsonu için moral bozmağa gerek yok. rizeye gidiyor it herif. adi, haysiyetsiz İT herif.

Sonuç olarak Galatasaray'ın itibarı alt üst oldu. Geçen sene İrfan, Mhy şimdi Gedson. Daha neler göreceğiz kim bilir ?
maalesef öyle. oyuncuların kim olduğundan ziyade elimizi attığımız transferin arap saçına dönmesi ve sonucunda meseleleri prestij kaybederek kapatmak mecburiyetinde kalmamız can sıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt