Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

"GEDSON'U İSTESEYDİK ALIRDIK"​

"Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."

Madem Gedson ile ilgilenmedik daha acil pozisyonlara adam almaya karar verdik o andan sonra bu yaşananlara müsade etmeyeceksin film kopana kadar nerdeydin çık açıkla almayacağız diye. Şu açıklamayı 2 gün önce yapsa böylemi olurdu. Rezil başkan.
İletişimden kastım buydu. Hiç bir açıklamayı zamanında yapmıyorlar.

sonunda kurtulduk, her transfer döneminde gedson gedson sanki adam maradona 8 aylık top oynamıyor, bize başka oyuncular lazım

Ft nin gitmesini isteyen doğru bulan taraftarları da karşısına aldı, demekki Terim olsaydı Gedson bizdeydi.

"Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."
Su bile daha pahali ulan😂

Daha beter başka seneryo var mı başımıza gelecek, ha bide Morutanı kiralicaklardı az daha, Keremi falan satarlar mı acaba 3-5 milyona

İletişimsizlikte idari ibra için yeterli bir sebep; tabi ki ibra etmeyeceğim Mart ayında, bu yönetimin transfer yapmaması daha hayırlı bence çünkü bizi taşıyacak kapasitede değiller maalesef.

Buraya yazıyorum. Bu yönetim Kerem, Marcao ve Nelson'u da elinden kaçıracak. Bedavaya gidecek bu oyuncular. Bu yönetim beceriksizlerle dolu.

Buna bir yerlerden talimat gelmiş bu da o yüzden almamış işte
Anlaştığımız adamı 10 gün bekletmenin başka açıklaması yok
Hikaye anlatmasın
Rize başkanının intikamlı felan paylaşımları da bunu güçlendiriyor

Bakınız :Onyekuru "Türkiye'de GS'den başkasında forma giymem." . transfer olmasa bile takdir kazanırsın.

İstediğini yapar tabi , bizim rakibimize gidersede ıslıklanır. Hemde Rize ile geçtim BJK yi

Dediğim gibi transfer süreci ve "istesek bitrirdik, böyle tercih yaptık" kısmını kenara koyuyorum. O gedson'dan hariç bir konuya dönüştü şu an bende.
Allah'ın portekizli 23 yaşında futolcusu senin rizeyle kavgalı düşman olduğunu ne bilecek yahu saçmalamayalım lütfen.

geçmiş olsun ne diyelim. sezon başı orta sahaya gedson ve 6 numara gerekiyordu. alınmadı durum ortada. devre arasında 6 numara pozisyonu için pulgar opsiyonsuz kiralandı, gedson ya da benzeri 8 numara pozisyonu gene boş bırakıldı. sezon sonu için tekrardan 6 ve 8 numara pozisyonu boş.

başkan çıkmış hala masallar anlatıyor. neymiş öncelik değilmiş, Galatasaray'ın geleceğini düşünüyormuş falan filan. genç, potansiyelli, daha önce gelip oynamış ne oynadığı belli takımın orta sahasına tek başına seviye atlatacak adamı 7.5 milyonu fazla görerek saçma sebeplerle almıyorsun. sene sonu gedson seviyesinde ya da ondan daha iyisini 7.5 milyondan ucuza bulabilecek misin? esas sorulması gereken soru bu. senelerdir Galatasaray transfer dönemlerini takip ederim bugüne kadar edindiğim tecrübe ile cevaplarsam bulamayacağız.

buraya yazıyorum. gedson'u bugün alsan maaşıyla birlikte 4-5 senelik toplam maliyeti 14-15 milyon. bu süre zarfında satıp kâr elde etme ihtimalin de çok yüksek. bugün bu adamı almadık, sene sonunda gidip yerine bakalım kimi getireceğiz? kaç paralar vereceğiz? bir kaç sene sonra bonservisle mi elden çıkaracağız yoksa gitmesi için 50 takla mı atacağız?

hadi her şey planlı programlı yapıldı diyelim iyi maliyetle iyi bir oyuncu bulundu. gelince sana katkı vereceği muamma, hazır denenmiş ve tutmuşu elinin altında almıyorsun sonra ben Galatasaray'ın menfaatini düşünüyorum diye işin içinden çıkıyorsun

sorsan sene başında orta saha almadığınızda da Galatasaray'ın menfaatini düşünüyordunuz. sonuç ortada.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hahahahhshdhajqi
Bütün tuşlara bastı.
-yabancı sınırı
-kahrolası menajerler
-aman zaten çok da lazım değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt