Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.769
- 18.863
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İletişimden kastım buydu. Hiç bir açıklamayı zamanında yapmıyorlar.Madem Gedson ile ilgilenmedik daha acil pozisyonlara adam almaya karar verdik o andan sonra bu yaşananlara müsade etmeyeceksin film kopana kadar nerdeydin çık açıkla almayacağız diye. Şu açıklamayı 2 gün önce yapsa böylemi olurdu. Rezil başkan.
Su bile daha pahali ulan"GEDSON'U İSTESEYDİK ALIRDIK"
"Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."
İşi bilen bir yönetim olsaydı sekidikanın kiralamasından içeri para sokardı, hali hazırda yardımcı olacak iş adamlarımız da vardı. 8taşın kasanında para var mı acaba, gtlerne giyecek donları yok.abi para yok para, ne anlatiyorsunuz yaw.
kasada bes kurus para yok.
Allah'ın portekizli 23 yaşında futolcusu senin rizeyle kavgalı düşman olduğunu ne bilecek yahu saçmalamayalım lütfen.Bakınız :Onyekuru "Türkiye'de GS'den başkasında forma giymem." . transfer olmasa bile takdir kazanırsın.
İstediğini yapar tabi , bizim rakibimize gidersede ıslıklanır. Hemde Rize ile geçtim BJK yi
Dediğim gibi transfer süreci ve "istesek bitrirdik, böyle tercih yaptık" kısmını kenara koyuyorum. O gedson'dan hariç bir konuya dönüştü şu an bende.
Hahahahhshdhajqi"GEDSON'U İSTESEYDİK ALIRDIK"
"Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."