Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşverin şimdi Gedson'u da Pulgar kesin olarak geliyor mu? Bir de dün maçtaki sakatlığı ciddi miydi?

Benfica TSL'ye hayrat mı açtı hayırdır?

Sırf 1.5m euro kiralama parası bulamadılar diye almadılarsa bişey bılmıyorum. Dinçer gomisi erden timur pulgara yardımcı olmuş. Gedsona para kalmadı

Torent getsonu istemiyorsa niye benfica ile görüşme yapıldı? Maksat başkanlık koltuğunu biraz daha nasıl işgal ederim. Menejer suçlu, TD suçlu, futbolcu suçlu, gazeteci suçlu herkes suçlu ama belmas bey günahsız kulübü düzlüğe çıkaracakmiş?

Torrent: “Kaleci konusunda ilk opsiyon benim için de, kulüp için de Türk kaleciydi. Ama piyasa neyse o! İkincisi, bu kaleci gelecek sezondan itibaren Ter Stegen’in arkasında ikinci kaleci olacak. Avrupa’nın en iyi genç kalecilerinden biri. 18, 19, 21 yaş altında milli oldu. La Liga’dan pek çok teklif geldi. Barcelona hepsini geri çevirdi. Çünkü çok güveniyorlar. Barcelona’dan birçok insanla konuştuk. Kendisi de gelen tekliflerle değil, sadece Galatasaray’ın teklifi ile ilgilendi. Aklında birinci seçenek Galatasaray idi. Kaleci antrenörümüz 6-7 yıl onunla çalıştı. 22 yıl Barcelona’dan çalışan bir antrenör. Önümüzdeki sezon birçok maçta onu Barcelona kalesinde göreceksiniz. 6 aylık konuşulmasının sebebi, gelecek sezon Barcelona’nın ona ihtiyacı olması. Muslera’nın durumunu, 1-1,5 aya oynayabileceğini bilerek geliyor. Buna rağmen bu meydan okumaya çıktı”
Torrent kim yahu, bizim uzman taraftarımız var 20-30 yıldır futbol izliyorlar yetmez mi :asd:

Kerem de Tükiye 3.liginden geldi LOL

Gedson hem firsat transferiydi hem de ihtiyacimiz olan profil ama yapacak bir sey yok. Onumuze bakalim. Gomis, Pena & Pulgar ile yola devam. Kazanmaya baslayip ligi en iyi yerde bitirmeliyiz. Avrupa’da da devam ediyoruz. Sezon sonu beceriksizler de giderse yeniden bir degisime gideriz. Su an takimin ve yeni hocanin arkasinda durma zamani.

Neredeyse 18 yıllık üyeyim foruma Abdullah Taşan vardı o zamanlar hala buradaysa saygılarımı sunuyorum, Oyuncular gelir gider kaç yıldır alışkınız transfer çalımına sorun iletişimsizlik ve artık Galatasaray ağırlığının azalması.Galatasaray masadaysa kazanır Galatasaray rizespor gibi başakşehir gibi takımların ağzına malzeme olamaz. Galatasaray başkanı racon keser ama bizimki tavuk kesemez.Hazirandna beri 4. Kez dinledim açıklamalarını sırf konuşmak için konuşan bir başkan.Maaşlı çalışan Galatasaray başkanı olamaz. Galatasarayın son başkanı Ünal Aysaldır.Transferde hatalı davrandığı oldu 3. Senesinde ama yaptığı açıklamalar ve aldığı kararlar, vizyonu,basketbol ve şike karşısındaki duruşuyla onun gibi biri lazım bize

Bu kadar rezil durumdayken 3 transferle(kale,6 numara,forvet) kurtulacağimiza karar verdiler bide yabancı sınırından dert yanıp ikinci yabancı kaleyi alarak yaptilar bunu,1,5 ay oynayip musleraya devretcek yedek bile yazilamayacak yani..
Bu yalancı rezilleri ibra eden olursa onlarında burdan kulaklarıni bol bol çınlatacağim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt