Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam geldiğinden beri her konuşmasında olumsuzluk pompalıyor, kasıtlı kadın futbol takımına 6 yedirdi, kasıtlı gedsonu kaptirarak bizi küçük düşürdü, takımın bu yılki hâli zaten ortada, birde altyapıya menejerler dadanmış, oyuncuları alıp kaciyormus, bartug,m.kapı vs , ayık olun süper yıldız olacak beknazda seneye uçacak haberiniz olsun demek istemiş açıklamasında

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam geldiğinden beri her konuşmasında olumsuzluk pompalıyor, kasıtlı kadın futbol takımına 6 yedirdi, kasıtlı gedsonu kaptirarak bizi küçük düşürdü, takımın bu yılki hâli zaten ortada, birde altyapıya menejerler dadanmış, oyuncuları alıp kaciyormus, bartug,m.kapı vs , ayık olun süper yıldız olacak beknazda seneye uçacak haberiniz olsun demek istemiş açıklamasında

Bizim altyapıdan herhangi bir oyuncunun süperstar olabileceğini sanmıyorum ya. Altyapı diye bir şey yok çünkü. Çocuklar sokakta akranlarıyla maç yapsa daha çok gelişirler.

Yönetim rezalet bunu hepimiz kabul ediyoruz. Takımın en büyük eksiği ön libero idi Pulgar alındı bence iyi transfer. Bitiricilik problemi var Gomis alındı bu da iyi transfer. Kaleciyi bilmiyoruz. Şuan müthiş bir olumsuz hava estiriliyor. Taraftarın bu olumsuz havayı dağıtması lazım. Alınmayan oyuncuları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Durumumuz sıkıntılı takıma destek olmalıyız. Bunu derken yönetimi kastetmiyorum sadece takım.

bu üçlü çok güçlü :D :D

5b07f6b6ae298b43d2f69b15.jpg

Bizim altyapıdan herhangi bir oyuncunun süperstar olabileceğini sanmıyorum ya. Altyapı diye bir şey yok çünkü. Çocuklar sokakta akranlarıyla maç yapsa daha çok gelişirler.
olur veya olmaz tartışılır, mesele o değil zaten, umudunuz olan oyunculara boşuna umut bağlamayın demiş resmen, yaptığı operasyon A takımla sınırlı değil, altyapıdan kadın futbolu basket ne ararsan, her alanda küçük düşürüp , Galatasaray'ın geleceğini düşünüyorum lafının arkasına saklanıp siyasilerle ortak Galatasaray'ın en az 4,5 yılını çalmaya uğraşıyor gibime geldi, umarım yanılırım

Kadın futbol takımının sorumlusu avukat değil mi yav. Kurulmasına sebep olan o diye hatırlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt