Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Bu hain ne kadar kalırsa o kadar batarız. Çok net hain bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayacak#8 transferi olmayacak mı şimdi kesin olarak?
Lanet olsunOlmayacak
Mesela şöyle mi?8noya yaşlı kurt alsak iyi olur
Ben biraz başka şeylerle meşgul olalım hava dağılsın diye uğraşıyorum,sen yine kötü tarafından baktın kardeşim,iyi düşünelim iyi olsun.Menajerler çoktan bu çocuğun aklını çelmişlerdir.
kadın futbol takımının fbye maç yapıp 6 yemesini sağlayan kişi o değildir, başkanımızdırKadın futbol takımının sorumlusu avukat değil mi yav. Kurulmasına sebep olan o diye hatırlıyorum
Duymadın mı omarı yazmaya çalışıyorlarmış listeye fadergdsefbnLanet olsun
Güzel bir öneriMesela şöyle mi?
![]()
Hakan Arslan - Oyuncu profili 24/25
Hakan Arslan, 36, Türkiye ➤ Serik Belediyespor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 75 bin € ➤ * 18 Tem 1988, Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
AbvDuymadın mı omarı yazmaya çalışıyorlarmış listeye fadergdsefbn
Çok iyi adam he tam ihtiyacımız olan tipBasaksehir Pizzi'yi aliyormus, yuh be bizimkiler de nal topluyor.
İhtimali bile ıslattı.Güzel bir öneri
Çok iddialıyım bu saatten sonra Diawara yı Roma bedavaya kiralasın bize, Diawara da desin ki benim Dünyalık işim yok para filan istemiyorum bedava oynayacağımhadi gidin bakalım 0 maliyet ile Diawara kovalamaya devam
En sonunda Muhleram devreye girip transferi de mi ben yapayım diyerek sözleşmesini feshedecek.Çok iddialıyım bu saatten sonra Diawara yı Roma bedavaya kiralasın bize, Diawara da desin ki benim Dünyalık işim yok para filan istemiyorum bedava oynayacağım
Burak Elmas yabancı kontenjanını ayarlayıp Diawara yı takıma kazandıramaz. Öyle bir yönetimsizlik var ki
Toştoş kebabı.Ft hocam ne yapıyor acaba