Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki once Italya'ya ugrayip oyle gelecektir, bilemiyorum.bugünkü uçağı neden iptal oldu acaba. Sabah bileti var demişti scofield.
TamamBizde de Gedson Cicaldau var neyinize yetmiyor anlamadım![]()
Konuşulmaz bunlar 2 milyona bonservisli oyuncu almayan takım 4 aylık kiralık oyuncu alıyor o paraya vay babam benimKimse Rize'nin 15 maç için Gedson'a 2 milyon Euro'yu nasıl ödeyebildiğini konuşmuyor.
Biz bunları hep söyledikKimse Rize'nin 15 maç için Gedson'a 2 milyon Euro'yu nasıl ödeyebildiğini konuşmuyor.
Hayır bir de Gedson u istesek alırdık filan diyor yalan resmen, hemen bugün mü ödemek zorundasın 7.5 mil.€ opsiyonunu? Koskoca Galatasaray yönetimi 1 mil.€ kasa kolaylığı sağlayıp Gedson u kiralayamıyor mu 1.5 yıllığına ?En sonunda Muhleram devreye girip transferi de mi ben yapayım diyerek sözleşmesini feshedecek.
Aynen öyle.hepimiz ayni düşüncelerle yaziyoruz,mevzu gedsonu aştı artik,baska durumlar var.Galatasarayin itibari,dusmanliklar vsBu Gedson furyası da böylece son buldu bunlar hain hiç kuşku yok ama ben böyle bir organizasyon görmedim iki kulüp bir olmuş intikam almaya çalışıyor biri hatta bunun paylaşımıni yapıyor gözünüzü seveyim sahip çıkalım takıma kişilere kuselim takıma değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takıma sahip çıkmasına çıkalımda takım Allaha emanet zaten. Ruh yok beceri yok kapasite yok. Futbolcuların takımın sahip çıkılcak hiç bir yanı yok. Sahada cevap vericez diyemiyoruz gelenden geçenden tokat yiyoruzBu Gedson furyası da böylece son buldu bunlar hain hiç kuşku yok ama ben böyle bir organizasyon görmedim iki kulüp bir olmuş intikam almaya çalışıyor biri hatta bunun paylaşımıni yapıyor gözünüzü seveyim sahip çıkalım takıma kişilere kuselim takıma değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav Rize mi ödeyecek sanki? Şirketleriyle Rizespora sponsor olan Türk futbolunu yönetenler Galatasaray düşmanlığı olsun diye peşin ödemiştir bile Gedson için o 2 mil.€ yuKimse Rize'nin 15 maç için Gedson'a 2 milyon Euro'yu nasıl ödeyebildiğini konuşmuyor.
bunu konuşacak kişi biz değiliz başkandır, çıkıp dese sandıkta görüşürüz, 30 küsür milyon taraftarı alır arkasına,gedsonu rezaleti konuşan bile kalmaz forumda, herkes helal sana başkan der, ama adam zaten onlarla ortakKimse Rize'nin 15 maç için Gedson'a 2 milyon Euro'yu nasıl ödeyebildiğini konuşmuyor.
En çok bu yüzden lazım zaten bu gidişin sonu kötü bizde yalnız bırakırsak hiç istemediğimiz şeyler yaşanabilir hep iyi gün taraftarı olduk bir kez de kötü günde yanında olalımTakıma sahip çıkmasına çıkalımda takım Allaha emanet zaten. Ruh yok beceri yok kapasite yok. Futbolcuların takımın sahip çıkılcak hiç bir yanı yok. Sahada cevap vericez diyemiyoruz gelenden geçenden tokat yiyoruz
Öncelikle kasa kolaylığını kira + maaş 2,6m€ olarak açmak gerek limitler yüzünden. Gomis için o şanslarını kullandılar.Hayır bir de Gedson u istesek alırdık filan diyor yalan resmen, hemen bugün mü ödemek zorundasın 7.5 mil.€ opsiyonunu? Koskoca Galatasaray yönetimi 1 mil.€ kasa kolaylığı sağlayıp Gedson u kiralayamıyor mu 1.5 yıllığına ?
Haydi onu da geçtim gidip Erden Timur a söyleseniz 1 mil.€ kiralama bedelini sen karşılar mısın diye? İddialıyım taraftarın bu kadar istediği adamı hediye ederdi
Nerden baksan yanlış bir yönetim şekli, Gedson 1.5 yıllığına kiralasak iyi oynasa zaten 7.5 mil.€ dan daha fazla olur bu adamın piyasası, yok Benfica Tottenham dönemlerindeki gibi hiç mi oynayamadı? Kiralık sözleşmesi bittiğinde geri gönderirsin sadece 1 mil.€ kiralama bedeli ödemiş olursun adama 1.5 yıl için
Yav aynı Burak Elmas yönetimi sene sonunda bonservisini alamayacağımız, opsiyonsuz Halil için 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 mil.€ ödemedi mi? Oğulcan transferi için 2 mil.€ ödemedi mi? Barış Alper için 2.5 mil.€ ödemedi mi? Bu adamlar inanılmaz önemli ilk tercihimiz olacak adamlar mıydı? Geçtiğimiz senelerde opsiyonu bulunmayan Etebo, Andonde ve Saracchi gibi adamlara ödemedik mi bu kiralama ücretlerini?