Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson’dan paradan dolayi vazgecmediler. Oncelik o degildi. Kendisi soyluyor zaten. Terim olsaydi ilk transfer Gedson olurdu ama is isten gecti artik. Burki ciktiginda Ter Stegen bile yabanci kaleci transferine karsiyim demistim cunku yabanci kontenjanindan dolayi Gedson’a yer acamiyorsun. Simdi Berkan’i, Taylan’i ve ben dahil cogu taraftarin begenmedigi Cicaldau’yu izlemeye devam edecegiz. 1-1.5 ay oynayacak olan Pena icin Gedson’dan vazgectiler.

Olan oldu. Biz onumuze bakalim.

neyse beyinsiz, vasifsiz mostafa,diagne,halil yerine gomis bizi ligde tutar herhalde bir şekilde. Pena'da kaleye gelen ilk şutu gol yemezse olur gider. kadromuzda ki diğer yüzsüz herifler de az bi kıpırdanırsa iyi olur

bunu konuşacak kişi biz değiliz başkandır, çıkıp dese sandıkta görüşürüz, 30 küsür milyon taraftarı alır arkasına,gedsonu rezaleti konuşan bile kalmaz forumda, herkes helal sana başkan der, ama adam zaten onlarla ortak

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok abi yapamazsın. Hayatını bitirirler. Perde arkasında bir savaş var malum kişilerle ama ne olduğunu yıllar sonra öğreniriz.

rodop sarhoş dedik goy goy yaptık, herkesten önce yazmış oldu senaryoyu.

pulgar 49, elneny 51 derken de sallıyor demiştik. demek ki bunlar elneny e tekrar teklif götürüp yine alamadılar. 0 kuruşla 20 topçuya teklif yapmışız hangisi gelirse diye.

Burak Elmas tüm planlarını gelecek sezonki transfer dönemine göre yaptık diyor ama gelecek sezon transferleri yapan yönetimin başında olacağına nasıl bu kadar emin anlamadım.

Rize 2 milyon falan odemez hayatta sadece maasini verirler muhtemelen

Burak Elmas tüm planlarını gelecek sezonki transfer dönemine göre yaptık diyor ama gelecek sezon transferleri yapan yönetimin başında olacağına nasıl bu kadar emin anlamadım.
Kendisi istifa etmediği sürece ibra edilmese bile kalır bir önceki yönetim nasıl kaldıysa.

Avrupada oyle veya boyle faydalandik cicaldaudan.icerdeki lazio maci,lokomotiv maci,marsilya deplasmani,icerdeki marsilya maci vs hem defansif hem ofansif olarak iyiydi.cicaldaudan dogru faydalanmak lazim,pulgar rahatlatacaktir ön taraftakileri.yanina da taylan veya emre kilinc vs cekilir diawara gelmezse.yani oyuncularımız kotu degil,yetenekli ama ozguveni 0 şu an.

Süleyman dedeme dün malı arap faikten mi alıyon demiştim üzgünüm dedem yine haklı çıktı

Morutan son donemde sadece moral olarak düşmedi,fiziksel olarak da düşüş yaşadığı bariz.bu fiziksel yukleme insallah yukari çıkarır morutani.trabzonlulari calima dizip dalga gecen bi velet neticede,yetenegi ortada

8jk ve rizeye kızanlar heleki oyuncuya kızanlar ağır saçmalıyor hiçbirinin kabahati yok etik dışı bir durumda yok aksine bizle dalga geçenler bizzat sözde galatasaray başkanı ve yönetimidir
Eski sert muhalif Galatasaray muhalefeti olsa Burak Mart ayında olağanüstü kongreyi ilan ederdi

Bir Allah'ın kulu parasızlıktan almadığımız inandıramaz beni.
Artık gelecek sene için ne planladılar ise ceplerindeki para dursun, hareket imkanı olsun diye almadılar bu kadar basit.
Gelecek sene o koltuklarda oturup oturmayacakları da meçhul iken, olan yine taraftara, klubün geleceğine oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt