Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birini seçeceksin işte tercihin hangisi olur
Taylan yerine Pulgar oynayacak ya Berkan ön libero değil ki daha önde oynayan belhanda tarzı 8 numara ama Belhanda'yı bile mumla arattı Belhanda hiç olmazsa gol atıp asist falan yapıyordu Berkan essek gibi koşmaktan başka bir boka yaramiyor şu anda en ideal orta saha Pulgar-Berkan-Cicaldau işte Taylan mümkünse yedeklerden olsa bile sonradan oyuna girmesin

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kac yabanci olduk yeni gelenler ile?

2 tane kalecin yabancı
3 tane forvetin yabancı hatta Babel'i de sayarsak 4 tanesi yabancı

Başkan çıkmış yabancı kuralından dolayı diyor söver misin sövmez misin ? :asd:

Başlıcam gedsonda gedson vallahi midem bulandı.
Sanki paha biçilmez bir topçu sezon sonuna doğru üç dört maçta tempolu oynadı diye değeremi bindi
Rizeye gitmeyi kabul edecek kadar vizyonsuz Beşiktaşa gelecek kadar kafasız bir oyuncudan bahsediyoruz
dünya paralara transfer olmuş bir oyuncunun avrupada bir tane talibi çıkmıyor beşiktaşa veriyorlar oda oyuncuyu oynatmadan kiralıyor
küme düşme hattındaki takıma

Ve bu müthiş oyuncu bunu kabul ediyor tamam deyip sözleşme imzalıyor bu adam dünya starı olsa ne olurki değil
Hücum yetenekleri sıkıntılı bir arkadaş gram üzülmedim hatta sevindim beşiktaşa güzel bir maliyet çıktı
Bana kalsa oyuncu meziyetleri açısından irfancan bundan daha yetenekli İrfan şu boktan fenerbahçede birşeyler yapamıyor ama
iyi bir takımda direkt skora etki edebilecek özellikleri var oynasın bakalım rizede ne oynayacak
Bizim yunusa akbaba gibi tutmayan oyunculara çektiğimiz muameleyi adama çektiler adamın gıkı çıkmadı
Bir süre geçsin iyiki almamamışız diyeceğiz bu mesajta burda kalsın

çocuk gerçekten gs yi benimsemiş,bu fotoyu kaldırmamış ve bir sürü sil diye yorum var bu foto için.yazık oldu bu çocuğa,mecburen ekmeğinin peşinde koştu ,çünkü bu mecburiyete sebep olan onu almayan yönetim oldu,kargalar eğer kendini toparlarsa çok sağlam bi oyuncu aldı ,yakın zamanda bu gerçekle yüzleşebiliriz
Profilden sildirtseler neye yarar kalbinden söküp atamazlar 💔😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt