Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'ten faydalanmak için Rodrigues gibi bir yancısı olması gerekir.
Şuan kanatlar Kerem ve Emre.
Kerem ben oldum, ben direkt gole giderim havalarında.
Emre belki biraz besleyebilir.
Yani mevcut kadro içinde ilk geldiğindeki etkiyi göremeyebiliriz Gomis'ten...
Pva var, ofansa çekilirse de kimse şaşırmasın

Bunun alaya alınacak bir durumu yok ki.
Muslerayı alan bunlar değil, sakatlanmasını da isteyeceklerini sanmıyorum, öyle bir dönemde dönecek ki ne atabiliyor ne dondurabiliyorsun o derece bir durum. Yerli kalecin geri gelmek istemiyor, Türk kaleci almaya kalksak 2,5 milyon Euro’dan başlıyor.
Babel ve diagneyi göndermek için çalıştılar. İkisi de 2,5 milyon Euro maaşı bırakmak istemiyor bıraktıramıyorsun.

Burak denen herifin defolmadık gerektiğini bende savunuyorum ama bu adamlarla bu heriflere vurmaya çalışmak yanlış.
Bir plan içerisinde istenilen transferleri yaptı adamlar, ama kiralık ama satın alma devam da ediyorlar.
Günün şartlarında gomisten daha iyisini o paraya bulma ihtimalimiz yok.

Yerli kaleci geri gelmek istiyor , Giresun geri yollamak istemedi (haksız diyemezsin adamlara)

Yaza girdiğimizde Pena , Babel , Fegu kontratları bitecek - 14 ten 11 e inecek yabancı otomatik, zaten orada kontenjan 12 olacak.

Bu yarıyı bu hamlelerle bir şekilde ilk 4 bititrse bu takım, en azından çıkış havasını erken bulurlarsa hepimizin morali artacaktır. Yazın transfer gene katı ve zorlu olacaktır orası gelince görürüz.

Bana göre 8 Şubat'a kadar ufak tefek yerli konuşu olabilir - en azından yazın kadro genişliği dşünülerek. (altyapı dahil buna )

Tüm havayı dağıtmak için alt yapıdan çıkarılmış genç bir oyuncunun ilk 11 de sabit yer edinecek göz alıcı bir performansa ihtiyaç var.

Gomis'ten faydalanmak için Rodrigues gibi bir yancısı olması gerekir.
Şuan kanatlar Kerem ve Emre.
Kerem ben oldum, ben direkt gole giderim havalarında.
Emre belki biraz besleyebilir.
Yani mevcut kadro içinde ilk geldiğindeki etkiyi göremeyebiliriz Gomis'ten...
Kerem'le işimiz zor. Gomis'e 2 pas üst üste atmasın da göreyim onu

Pulgar-diawara-kerem-morutan-beknaz-gomis👨‍💻

Yerli kaleci geri gelmek istiyor , Giresun geri yollamak istemedi (haksız diyemezsin adamlara)

Yaza girdiğimizde Pena , Babel , Fegu kontratları bitecek - 14 ten 11 e inecek yabancı otomatik, zaten orada kontenjan 12 olacak.

Bu yarıyı bu hamlelerle bir şekilde ilk 4 bititrse bu takım, en azından çıkış havasını erken bulurlarsa hepimizin morali artacaktır. Yazın transfer gene katı ve zorlu olacaktır orası gelince görürüz.

Bana göre 8 Şubat'a kadar ufak tefek yerli konuşu olabilir - en azından yazın kadro genişliği dşünülerek. (altyapı dahil buna )
Geri gelmek istemedi yav kim diyor istediğini şu kaotik ortamda da dönmez kafası rahat ligin en iyi ilk iki kalecisinden oldu. Gelecek muslera ada muslera diyecek taraftar, az heyecan yapsa bir sürü laf. Adam bu seneyi Giresun’da tamamlayacak bu en baştan beri belli eğer muslera sezonu kapatsaydı lisans askıya alınsaydı o zaman geri getirmeye çalışılırdı.
İyi daha kaleci sakatlandı kaleci geri gelsin, kanat yok yunus gelsin, forvet arkası ligin en dikkat çekicilerinden o da gelsin.

Belli bir plan program var ve o tamamlanacak. Bize düşen model de ayağıyla oyun kuran kaleci bakıldı ve alındı böyle bakmak gerekir.
Seneye yerli bakımından daha iyi bir takım olacağımız garanti.
Diagneden çıkarız Muhammed’i parlatıp satmaya bakmak gerekir.

Geri gelmek istemedi yav kim diyor istediğini şu kaotik ortamda da dönmez kafası rahat ligin en iyi ilk iki kalecisinden oldu. Gelecek muslera ada muslera diyecek taraftar, az heyecan yapsa bir sürü laf. Adam bu seneyi Giresun’da tamamlayacak bu en baştan beri belli eğer muslera sezonu kapatsaydı lisans askıya alınsaydı o zaman geri getirmeye çalışılırdı.
İyi daha kaleci sakatlandı kaleci geri gelsin, kanat yok yunus gelsin, forvet arkası ligin en dikkat çekicilerinden o da gelsin.

Belli bir plan program var ve o tamamlanacak. Bize düşen model de ayağıyla oyun kuran kaleci bakıldı ve alındı böyle bakmak gerekir.
Seneye yerli bakımından daha iyi bir takım olacağımız garanti.
Diagneden çıkarız Muhammed’i parlatıp satmaya bakmak gerekir.
Yanlış anladın , bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Demek istediğim devre arası değil genel olarak geri dönmek istiyor anlamında.

Yoksa evet bu adamlar acil durumda kaos içindeki takıma getirmek yerine , performans yaptıkları yerde tamamlasınlar sezonu. bu en doğru şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt