Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10481.jpg

Değil abi neden öyle olsun? Galatasaray'lı bilinen insanlar, eski futbolcular, hocalar vs bir tane bile adam yok iyi ilişkilerimizin olduğu. Fenerbahçe'nin yıllardır güttüğü "Fenerbahçe Cumhuriyeti", "Biz tek siz hepiniz" aptallığına düşmemek gerek.
düşman yaratmak başka ama biz 3 sene önce bilidirim yayınladığımızda yalaka klüplerin hepsi zaman içinde aynı noktaya geliyor ama sorun bizim dememiz mi ? burdaki çıkar ve pozisyon çatışmasının konumları belli.

şu cicaldau denen sahada ne yaptığı belli olmayan elemanı 8 olarak kullanıp adam gibi bir 10 numara alın veya fegi 10 yapıp kanat alın,kiralayın dicem ama yabancı sınırını bahane edip transferi kapattı resmen çapsız..

i agree

katilmadigim yer fiyat mantıgi, Benfica 12 ustu civarı net gelir istiyor , bu pay may isi ile anlasiliyor . Avrupa klüplerinin tercih etmeyecek oluşunu yadirgamamak gerekir , devre arası oynamayan topcuya vermezler zannımca

Bizim taraftar şundan ümit ettiği için dedim, pişirip pazarlarız. Açıkçası bunu zor görüyorum. Cidden bunda son yıllarda, Ozan'dan sonra yani kötüyüz. O sebeple öyle dedim. Kerem ve Marcao piyasa değeri bile taraflı bir site yüzünden beklenti altında ama biz de bunun aksi için bir şeyler yapmıyoruz. Misal onun yerine Kerem kendi frikik videosunu koyuyor. Bla bla gibi. Transfer için nasıl video çalışmaları var, bunlar içinde sık sık olmalı. Medyada çok önemli şey. Foto koy geç. Hakemler kadar topçulara karne yapılmadı. İstatistik koy gerekirse. Marcao 6 haftanın on birinde adam kendi hesabında coşuyor. Bu açıdan bakınca diyorum. Yoksa belki onlar bizden daha iyi pazarlayabilir.

şu antlaşmayı ve beşiktaşın yaptığı antlaşmada isim gedson degil başkası olsa kesinlikle %80 karşı gelirdi. isim ve protest fetişizm öyle seviyeye geldi ki taraftarlar istediği şımarıklığı kitlelerce yapıyor. Bu kitlelerde şerefsiz menajerler ve onların maşası olan twitter gazetecileri tarafından yönlendiriliyor. çok sinir bozucu.

ha burak elmas'ın suçu yok mu hayli var. beceriksiz iletişim ve söz verdiği şeffaflıktan uzakta olması ve zamansızlığı herkesin ekmeğine kaymak sürüyor. neyse sonumuz hayrola

İşte bu açıklamayı 1 hafta önce yapsaydı herkes bir mantığına uydururdu en azından o yüzden işin maddiyatı ikinci planda kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt