Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekiztasa kizmaya gerek yok adamlar bekledi beklefi tam zamaninda aldi. Bizimkiler bekletiyordu benficayi. Vazgectik demisler hemde adamlara galiba 😂

şu antlaşmayı ve beşiktaşın yaptığı antlaşmada isim gedson degil başkası olsa kesinlikle %80 karşı gelirdi. isim ve protest fetişizm öyle seviyeye geldi ki taraftarlar istediği şımarıklığı kitlelerce yapıyor. Bu kitlelerde şerefsiz menajerler ve onların maşası olan twitter gazetecileri tarafından yönlendiriliyor. çok sinir bozucu.

ha burak elmas'ın suçu yok mu hayli var. beceriksiz iletişim ve söz verdiği şeffaflıktan uzakta olması ve zamansızlığı herkesin ekmeğine kaymak sürüyor. neyse sonumuz hayrola

Şu açıklamayı 1 hafta önce yada 4-5 gün önce yapsa burada bir çok kişi ufak bir tepki olsa da şu anki gibi bir tepki olmayacaktı. Kendi açımdan söyleyeyim asıl kızdığım nokta iletişimsizlik bizi kandırmaya çalışması vb. yoksa bu gün yapacağı açıklamayı dediğim gibi 1 hafta önce yapsaydı benim açımdan hiçbir sorun olmazdı. Altaylı'nın programında çıksa elimizde Gedson için bütçemiz yok şartları Galatasaray'a uymuyor o yüzden bu transfer deftreini kapattık demesi yeterliydi.

yabanc kontenjan açıklamasının üzerine hakkaten kendini aptal yerine koyar başkan. Olmaz öyle şey hiç sanmıyorum.
yok seneye oyuncu ve kadro planlamasını yapıyolar ve burda larin'e yer bulmaları gafletine düşerlerde tamamen kendimi geri çekebilirim ya da beni üzer geri çekildek çekilirdik şuana kadar zaten

Şu açıklamayı 1 hafta önce yada 4-5 gün önce yapsa burada bir çok kişi ufak bir tepki olsa da şu anki gibi bir tepki olmayacaktı. Kendi açımdan söyleyeyim asıl kızdığım nokta iletişimsizlik bizi kandırmaya çalışması vb. yoksa bu gün yapacağı açıklamayı dediğim gibi 1 hafta önce yapsaydı benim açımdan hiçbir sorun olmazdı. Altaylı'nın programında çıksa elimizde Gedson için bütçemiz yok şartları Galatasaray'a uymuyor o yüzden bu transfer deftreini kapattık demesi yeterliydi.
bu kadar dandirik herif spekülasyon ve itibar zedelenmesi projesini yaparken kendilerini güncellememeleri ve açıklama yapmamaları inanılmaz

gökhan dinçler haluklar ahkam ahlak kasmalarını ben kaldıramıyorum umarım zaman affetmez

Kızmaya gerek yok , adamlar bizim söylentiler varken devreye girmedi ki , yazın da aynı şeyi kovaladılar. Tepe tepe kullansınlar.
Her zaman gündemimizde olan her zaman görüştüğümüz bir adamdı formamızı bile giydi kızmaya gerek var hem fair playden bahseden o seref yoksununa hem bizim yönetime hem de gazoz ile küfür eden kulübe, sonuç olarak elbette para konuşur fakat yapılanda yapılanlarda hoş şeyler değil

Lan nasil bi adi serefsiz bunlar, bunlarin baskani degilmiydi sezon basinda ricada bulunan, birbirimizin transferine sulanmayalim diye? Ilk firsatta tükürdügnü yalladilar gene.

Burak Elmas'ı eleştirelim, sonuna kadar hak ediyor, sabah akşam sayfasında eleştiri yapmış insanım. Hatta burada tartışmalar bile yaşadım ama Galatasaray'a uzanan dillere karşı duralım. Bu kadar da prim vermeyelim. Burak kişisinin fırsat verdiği şeyi bir de biz böyle körüklemeyelim. Ondan bir farkımız olsun.

Olan olmuş artık. Zaten kötü gidiyoruz ligde. AL falan düşünecek durumda bile değiliz. Şu 6-8 tam halledilmediği için üzgün olsam da bu adamın aldığından ne hayır gelirdi de demeden edemiyorum. Bu konu gidişini iki kat hızlandırdığı için (3 sezon kaldığını düşünsenize. Bir sene daha kalsa bile skandal gerçi de) lehimize olduğu da bir gerçek. Burak Elmas'ın gidişi daha büyük transfer gözümde. Geleceğimiz için en azından.

Değil abi neden öyle olsun? Galatasaray'lı bilinen insanlar, eski futbolcular, hocalar vs bir tane bile adam yok iyi ilişkilerimizin olduğu. Fenerbahçe'nin yıllardır güttüğü "Fenerbahçe Cumhuriyeti", "Biz tek siz hepiniz" aptallığına düşmemek gerek.
Bu yalnizlastirma ali koçun baskan olmasiyla basladi. Onun önderliğinde önce hakemler mevzusunu çıkardılar galatasaray kollaniyor diye sonra tüm takimlarda baskanlar ya fenerli ya da bjkli olmaya basladi. Her anadolu deplasmanında maçda hakemlik bir mevzu olmasa bile baskanlari çıkıp ortalığı germeye başladı. Sonra her deplasmanda fatih terime küfür edilmeye kadar gitti mevzu. Bu meselenin ana kaynağı ali koç. Bizim sebep olduğumuz bir mevzu değil.

Lan nasil bi adi serefsiz bunlar, bunlarin baskani degilmiydi sezon basinda ricada bulunan, birbirimizin transferine sulanmayalim diye? Ilk firsatta tükürdügnü yalladilar gene.
Renktas bizimkiler vazgecmis transferden zaten, bunlara önerilmis teklif yapip almislar. Yanlis birsey yokki

Burak Elmas'ı eleştirelim, sonuna kadar hak ediyor, sabah akşam sayfasında eleştiri yapmış insanım. Hatta burada tartışmalar bile yaşadım ama Galatasaray'a uzanan dillere karşı duralım. Bu kadar da prim vermeyelim. Burak kişisinin fırsat verdiği şeyi bir de biz böyle körüklemeyelim. Ondan bir farkımız olsun.

Olan olmuş artık. Zaten kötü gidiyoruz ligde. AL falan düşünecek durumda bile değiliz. Şu 6-8 tam halledilmediği için üzgün olsam da bu adamın aldığından ne hayır gelirdi de demeden edemiyorum. Bu konu gidişini iki kat hızlandırdığı için (3 sezon kaldığını düşünsenize. Bir sene daha kalsa bile skandal gerçi de) lehimize olduğu da bir gerçek. Burak Elmas'ın gidişi daha büyük transfer gözümde. Geleceğimiz için en azından.

Karşısında anca havaya konuşan bu çapsızı görünce, yazın Ghezzal ve Rosier’ i de beceremediğimi farkedince canı sıkıldıkça bizim çapsızı tokatlıyor işte

Bu yalnizlastirma ali koçun baskan olmasiyla basladi. Onun önderliğinde önce hakemler mevzusunu çıkardılar galatasaray kollaniyor diye sonra tüm takimlarda baskanlar ya fenerli ya da bjkli olmaya basladi. Her anadolu deplasmanında maçda hakemlik bir mevzu olmasa bile baskanlari çıkıp ortalığı germeye başladı. Sonra her deplasmanda fatih terime küfür edilmeye kadar gitti mevzu. Bu meselenin ana kaynağı ali koç. Bizim sebep olduğumuz bir mevzu değil.
Onlar bunu yapabiliyorsa sen de yap abi. Galatasaray'ız diyoruz, şöyle güçlüyüz böyle büyüğüz diyoruz o zaman yap gerekeni. Aysal zamanında bunu yapabilirler miydi mesela? Galatasaray'ın başına saygı duyulan bir başkan yok yıllardır. Kendi taraftarı dahil herkes dalga geçiyor kulübü yönetenlerle. Menajerler bile şamar oğlanına çevirmiş kulübü istedikleri gibi oyuncu kaçırıyorlar altyapıdan. Ben hayatımda ilk kez böyle bir dönem yaşıyorum.

bu arada 1905 kahpeliği yapmadıkları için teşekkür etmeliyiz
ben olsam kaçırmazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt