Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson yarin kartal durusu yapacakmis sonra en guzel cay Rize cayi diye aciklama yapacakmis, hazir olun bence. Burak Elmas da tebrik mesaji gonderir pesinden.

10 m'luk limiti görmüyor musun yatırım'ın en iyi ihtimalle 3 milyon kar olucak veya oyuncu hakkında söz sahibi kısıtlılığın geliyor ?
Bunu kaçırıyoruz evet. aslında burada yine kiralık demek. Baktı Gedson parlıyor ,toparladı kendini geri alır Benfica. Hala umudu tam kesmediler demek ki.

10 mart 2022de dönecektim foruma,avrupa macinin olduğu gun.hersey yoluna girsin diye ceza almistim.ama gider gitmez trabzondan yenen son dk goller,gedsonun arapsaci hikayesi,asiri fiziksel yuklmeden ortaya cikan tuzla faciası falan derken musapli nobeti takip etmek zorlasti disardan.gelmek istedim,tam recep hissetmiski cezami acti ama gedson şoku yasadim🧙‍♂️

Buna ne diyorsun Sergen renktas ?
Takımımızın burcu da benim gibi Terazi.
Açıkçası ben çok anlamam okur geçerim ama 2023 bence GS için parlak. Tabi bizimki hissi... jk şampiyonluğu sonrası arkadaşıma, seneye bir şey bekleme, biz 2023te oluruz demiştim. Umarım yanılmam.

mata'yı kiralayamaz mıyız 4 ay acaba hazır ispanyol kolonisi varken?
kontratı bitiyor manu hiç oynatmadı. pörsümüş yıldız ama iş yapar yine de oyun zekası çok yüksek herifin

bu rizeyle kargalar arasında bi ortaklık kavgası çıkar gibi ya sezon içinde ya yaz ayında.bu mesajımda burda dursun.

Gedson yarin kartal durusu yapacakmis sonra en guzel cay Rize cayi diye aciklama yapacakmis, hazir olun bence. Burak Elmas da tebrik mesaji gonderir pesinden.
Rize formali halıyle gordukten sonra böyle bi kezbana aglayacak degiliz,rizeli kezban iste.isterse kartal kanadini caya batirip yesin

Birisi cikip bu durumun olabilecegini,buyutmememiz gerektigini,en nihayetinde konunun futbol oldugunu,gedson adam olsaydi benfica vermezdiyi,bjkyle rizeye gunu geldiginde ilahi adaletin tecelli edecegini anlatip hepimizi teselli edebilirmi

Okuyup inanmaya cok ihtiyacimiz var

Bizim resmi hesap hala Gedson'u takip ediyor?

Belmas suan cok mutludur. Olan taraftara oluyor aga fazla üzülmeye degmez.

bizim her yönetim transferleri yılan hikayesine döndürmeyi başarıyor. zaten karşında bugün galatasaraya nasıl bi kötülük yapsak diye pusuda bekleyen organize bir kötülük var. bi oyuncu için belli bi süre pazarlık yaparsın, olmazsa hemen diğer alternatife yönelirsin. bizimkiler araya bi ezik girip işi bozsun diye davetiye çıkarıyor resmen.

Buna ne diyorsun Sergen renktas ?
Takımımızın burcu da benim gibi Terazi.
Açıkçası ben çok anlamam okur geçerim ama 2023 bence GS için parlak. Tabi bizimki hissi... jk şampiyonluğu sonrası arkadaşıma, seneye bir şey bekleme, biz 2023te oluruz demiştim. Umarım yanılmam.

Çok karardı gök,güneş doğumu yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt